DEH

DEH

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νο 91

Αποτέλεσμα εικόνας για καραλευθερης
Προς όλους τους συναδέλφους της ΔΕΗ Α.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Στις 13.04.2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 μ.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΗ Α.Ε σε έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης.

ΘΕΜΑ 1
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Εξαγορά 100% εταιρικών μεριδίων της εταιρείας Energy Delivery Solutions EDS D.O.O. (EDS) Skopje – Έγκριση σχεδίου σύμβασης εξαγοράς μεριδίων (Sale Purchase Agreement – SPA) και τιμήματος εξαγοράς.
Το Δ.Σ. αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ
1. Την εξαγορά από τη ΔΕΗ Α.Ε. του συνόλου των εταιρικών μεριδίων της εταιρείας Energy Delivery Solutions EDS D.O.O. (EDS) Skopje. 
2. Την εξουσιοδότηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου να εγκρίνει την εκταμίευση χρηματικών ποσών με άνω αθροιστικό όριο δικαιοδοσίας τέσσερα εκατομμύρια οκτακόσιες χιλιάδες (4.800.000) Ευρώ για την καταβολή του τιμήματος.
3. Την εξουσιοδότηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου όπως ορίζει τη διοίκηση της εταιρείας Energy Delivery Solutions EDS D.O.O. (EDS) Skopje και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία της.
4. Την έγκριση της εκταμίευσης συνολικού ποσού τεσσάρων εκατομμυρίων οκτακοσίων χιλιάδων (4.800.000) Ευρώ για την καταβολή του τιμήματος.
5. Την αύξηση του ποσού, κατά πενήντα χιλιάδες (50.000) Ευρώ, για την κάλυψη των δαπανών που αφορούν στη διενέργεια της μελέτης διαχείρισης κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες του Ομίλου EDS, με αντίστοιχη τροποποίηση της σύμβασης μεταξύ ΔΕΗ Α.Ε. και PPC Albania Sh.a..


                                                                                                    Σας ευχαριστώ
Καραλευθέρης Παντελής
Μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ
Εκπρόσωπος Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια: