DEH

DEH

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Στον Οδ. Σούλη, μέχρι πρότινος διευθυντή στο Αμύνταιο, τα "ηνία" του Ορυχείου Νότιου Πεδίου

Στα χέρια του Οδυσσέα Σούλη περνά επισήμως από σήμερα το τιμόνι του μεγαλύτερου λιγνιτωρυχείου της ΔΕΗ και των Βαλκανίων, του Ορυχείου Νότιου Πεδίου.
Η απόφαση για τον αντικαταστάτη του Κ. Θεοδωρίδη, μετά τη μετακίνησή του στη Γενική Διεύθυνση Εμπορίας, ελήφθη από την Γενική Διεύθυνση Ορυχείων την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-ptolemeos.gr.
Ο κ. Σούλης, μεταλλειολόγος μηχανικός, ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής στο Ορυχείο Αμυνταίου, έχοντας θητεύσει σε διάφορα πόστα στο συγκεκριμένο ορυχείο προτού αναρριχηθεί στην διεύθυνσή του.
Ο Κ Θεοδωρίδης, ο οποίος θα παραμείνει στο Νότιο Πεδίο μέχρι και την προσεχή Δευτέρα, ενημερώνει από σήμερα τον αντικαταστάτη του για την κατάσταση του ορυχείου, για το πρόγραμμα ανάπτυξης που βρίσκεται σε εξέλιξη, τις προτεραιότητες κ.λπ.
Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το e-ptolemeos.gr, ο νέος διευθυντής του Νοτίου Πεδίου περιορίστηκε να πει πως «εδώ τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Υπάρχει ένα σημαντικό έργο από τον κ. Θεοδωρίδη, το οποίο ελπίζω να το συνεχίσω με επιτυχία. Τουλάχιστο θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».
Ως προσωρινός αντικαταστάτης του Οδ. Σούλη στη διεύθυνση του ορυχείου Αμυνταίου έχει αναλάβει ο Δημήτρης Καραγιώργος. Η οριστική πλήρωση της θέσης θα γίνει με προκήρυξη, με τη διαδικασία επιλογής του νέου επικεφαλής να αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε περίπου ένα μήνα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: