DEH

DEH

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Αλλαγή φρουράς στο τιμόνι του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – Νέες μετακινήσεις στελεχών του ΛΚΔΜ

Και νέα μετακίνηση στελέχους του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ) σε κεντρική υπηρεσία της ΔΕΗ στην Αθήνα σημειώθηκε πριν μερικές μέρες, και συγκεκριμένα του μέχρι πρότινος διευθυντή του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Αγίου Δημητρίου, εξέλιξη η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μετακινηθεί άλλος διευθυντής από ΑΗΣ της περιοχής για να καλύψει την κενωθείσα θέση της διεύθυνσης στον Άγιο Δημήτριο. Συγκεκριμένα, μετά την μετακίνηση του πρώην πλέον διευθυντή του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου, Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, στη Γενική Διεύθυνση Εμπορίας Βόρειας Ελλάδας της ΔΕΗ με έδρα την Θεσσαλονίκη, αλλά και την μετακίνηση ενός ακόμη πρωτοκλασάτου στελέχους του ΛΚΔΜ, του Γιάννη Καραμπακάκη, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Τομέα των Μεγάλων Πελατών της επιχείρησης, άλλο ένα στέλεχος του ΛΚΔΜ, ο Παναγιώτης Τσανούλας, διευθυντής του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, του  μεγαλύτερου λιγνιτικού σταθμού της ΔΕΗ στο ΛΚΔΜ, μετακινήθηκε στη διεύθυνση Διαχείρισης Ενέργειας  στην Αθήνα.
Την χηρεύουσα θέση του διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου ανέλαβε πλέον ένα έμπειρο στέλεχος του ΛΚΔΜ, ο μέχρι πρότινος διευθυντής του ΑΗΣ Καρδιάς, Βασίλης Τσίγκας.
Στο μεταξύ, στον ΑΗΣ Καρδιάς αυτή τη στιγμή καθήκοντα αναπληρωτή διευθυντή ασκεί ο Τομεάρχης Λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδίας, Αλέξανδρος Σουμελίδης, έως ότου τουλάχιστον πληρωθεί η θέση του διευθυντή που έχει ήδη προκηρυχθεί. Υ
πενθυμίζεται ότι η μετακίνηση του Κων/νου Θεοδωρίδη από τη διεύθυνση του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου στη Γενική Διεύθυνση Εμπορίας της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη σηματοδότησε την αλλαγή διευθυντή στο Νότιο Πεδίο, όπου το τιμόνι του Ορυχείου όπως αποκάλυψε ήδη το «e-ptolemeos.gr», ανέλαβε την 1η Δεκεμβρίου ο μέχρι πρότινος  διευθυντής του Ορυχείου Αμυνταίου, Οδυσσέας Σούλης. 
Στο μεταξύ στο Ορυχείο Αμυνταίου καθήκοντα αναπληρωτή διευθυντή ασκεί ο Ιορδάνης Κοσμίδης. Η οριστική πλήρωση της εν λόγω θέσης αναμένεται να γίνει σύντομα, καθώς και εκεί έχει προκηρυχθεί επίσης η θέση του νέου διευθυντή.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: