DEH

DEH

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην 82η ΔΕΘ – Τα 3 ιατρεία!

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα παράσχουν οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, σε ειδικό ιατρικό περίπτερο εντός της 82ης ΔΕΘ.

Πιο αναλυτικά, θα λειτουργήσουν τρία ιατρεία προληπτικού ελέγχου των Γιατρών του Κόσμου (παθολογική, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό) με την υποστήριξη της ΔΕΗ για έκτη συνεχή χρονιά, κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (9-17 Σεπτεμβρίου).


Τα ιατρεία θα λειτουργούν κοντά στην πύλη ΧΑΝΘ, Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00 και Σαββατοκύριακο 10:00 – 22:00.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του Πολυατρείου Θεσσαλονίκης των Γιατρών του Κόσμου Σοφία Γκαρανέ, τα ιατρεία θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και κλινική εξέταση με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε όλους τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ με έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

«Τις προηγούμενες χρονιές η προσέλευση ήταν μεγάλη και μάλιστα υπήρξαν και δύο περιστατικά καρδιακών επεισοδίων και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Επίσης, προσήλθαν και άνθρωποι που ήθελαν να βοηθήσουν το έργο των Γιατρών του Κόσμου, με αφορμή και το προσφυγικό. Κάποιοι δεν ήξερα τη δράση μας και ενημερώθηκαν», πρόσθεσε η κ. Γκαρανέ.

Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του περιπτέρου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να γνωρίσει, μέσα από μια έκθεση φωτογραφίας, την ιστορία και την πορεία των δράσεων της Οργάνωσης.


Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, με τη χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ, από τα γραφεία της Οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206), σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: