DEH

DEH

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

«Σπάρτακος»: Αυτοί που σαν αδέλφια ενώνονται για έναν κοινό σκοπό, πιο δυνατοί κι από τα απόρθητα τα κάστρα στέκουν. (Αντισθένης)

Σε μια προσπάθεια να εφαρμόσει στην πράξη και με τρόπο αποτελεσματικό το «η ισχύς εν τη ενώσει», το Συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1996 μέσα από την συγχώνευση δυο μεγάλων μονοπαραταξιακών σωματείων που δρούσαν στο λεκανοπέδιο. Του «ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ» ΔΕΗ και του «ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ» ΔΕΗ.
21 χρόνια μετά, το συνδικάτο εξακολουθεί να πιστεύει ακράδαντα στην σημασία και την αποτελεσματικότητα που μπορεί να έχει η κοινή/ενωτική δράση, σε ό,τι κι αν αυτή αφορά, αρκεί να εξυπηρετεί κοινά συμφέροντα και όχι προσωπικές επιδιώξεις και μικροπολιτικές.
Ως εκ τούτου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στήριξε και θα στηρίζει, κάθε κίνηση/πρωτοβουλία/κινητοποίηση ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, ενάντια στην καταδίκη της περιοχής, ενάντια στην κατακεραύνωση των πολιτών ανά τη χώρα.
Όντας δικαιωμένοι από την επιμονή μας στην λογική της κοινής δράσης και διεκδίκησης, στόχος μας είναι να εντάξουμε σε αυτή τη φιλοσοφία κάθε έναν από τους πολίτες του τόπου μας και της χώρας μας,

Δεν υπάρχουν σχόλια: