DEH

DEH

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Συνάντηση με Τσίπρα για τη ΔΕΗ ζητάει ο Καρυπίδης - Τι συζητήθηκε στο Συντονιστικό

Με τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας να μεταφέρει στον πρωθυπουργό, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, τις αμετακίνητες θέσεις περί νερών και ενέργειας, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η σύγκληση του συντονιστικού οργάνου για τη ΔΕΗ, με αντικείμενο τη συζήτηση για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την πώληση λιγνιτικών μονάδων και τον προγραμματισμό κινήσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα.
«Θα προτείνω μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Ενέργειας, τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ και εκπρόσωπο των ενεργειακών δήμων, για να θέσω όλα τα ζητήματα» δήλωσε ο Θ. Καρυπίδης, ο οποίος ανέφερε ότι έχει θέσει στον Αλέξη Τσίπρα και το αίτημα για φθηνό ρεύμα της ΔΕΗ για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις της περιοχής.
Η συνάντηση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε ότι αφορά στο χρόνο που υπάρχει για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, τονίζοντας ότι  «μπροστά μας δεν έχουμε το άμεσο. Δεν ψηφίζεται κάτι σήμερα». 
Απο την πλευρά τους, οι συμμετέχοντες ζήτησαν δυναμισμό στις κινητοποιήσεις. 
«Η περιοχή δεν θα πάρει χαμπάρι πότε θα γίνουν όλα» δήλωσε από την πλευρά της η επικεφαλής της «Ελπίδας» Γεωργία Ζεμπιλιάδου.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης δήλωσε ότι θα πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: