DEH

DEH

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ορίστηκαν νέοι διευθυντές κλάδων στο ΛΚΔΜ, στο πλαίσιο κρίσεων στη ΔΕΗ – Προκηρύχτηκαν 20 θέσεις νέων τομεαρχών

 
Νέοι διευθυντές κλάδων ανέλαβαν καθήκοντα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η τοποθέτηση δεκάδων νέων τομεαρχών, καθώς η σχετική προκήρυξη για την πλήρωση των θέσεων είναι ήδη στον αέρα και κατατίθενται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων.
Στο ΛΚΔΜ μετά την συμπλήρωση οκταετίας των απερχόμενων διευθυντών, προκηρύχτηκαν πέντε θέσεις νέων διευθυντών κλάδων- όπως είχε αποκαλύψει ο «e-ptolemeos.gr» στις 27/01/2017. Τις θέσεις αυτές όμως είχαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν και οι απερχόμενοι. Έτσι, μετά την σχετική προκήρυξη και κατάθεση αιτήσεων ενδιαφερομένων, τρεις διευθυντές επανακρίθηκαν θετικά και παραμένουν στις θέσεις τους και ένας νέος διευθυντής αναλαμβάνει καθήκοντα. Στην πέμπτη περίπτωση δεν έχει οριστεί ακόμη το όνομα του νέου διευθυντή, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για την καθυστέρηση που παρατηρείται.
Οι τρεις διευθύνσεις στις οποίες δεν υπήρξαν αλλαγές και παραμένουν οι ίδιοι διευθυντές, είναι:
-Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, παραμένει αμετακίνητος ο Κωνσταντίνος Καραγιώργος.
-Διεύθυνση Ορυχείου Καρδιάς, παραμένει διευθυντής ο Κώστας Μαχτής.
-Διεύθυνση Ορυχείου Μαυροπηγής, διατηρεί τη θέση του διευθυντή ο Αντώνης Τσαλίδης.
-Αλλαγή φρουράς σημειώνεται στο Ορυχείο Αμυνταίου, όπου τον Νίκο Γκαναβάρα διαδέχεται στη θέση του διευθυντή ο Οδυσσέας Σούλης.
Δεν εκδόθηκε ακόμη απόφαση – και εγείρονται ερωτηματικά – σχετικά με την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, όπου διευθύντρια είναι η Μελίνα Ανδρεάδου. Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξει νέο πρόσωπο στη θέση αυτή, αλλά η ηγεσία της ΔΕΗ φαίνεται να το σκέφτεται πολύ μέχρι να αποφασίσει.
Επίσης, στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται αλλαγές τομεαρχών στο ΛΚΔΜ. Ήδη έχει βγει η προκήρυξη για 20 θέσεις, ορισμένες εκ των οποίων (4-5) είναι κενές, ενώ στις υπόλοιπες οι τομεάρχες έχουν συμπληρώσει τον προβλεπόμενο χρόνο της θητείας τους. Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων «τρέχει» και λήγει στα τέλη Απριλίου. Στη συνέχεια θα γίνει αξιολόγηση και τα αποτελέσματα για τους νέους τομεάρχες θα βγουν σε έναν – δύο μήνες, πράγμα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 
e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: