DEH

DEH

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Με εξώδικο απάντησε η ΔΕΗ στους φωτοβολταϊκούς - "Καταβάλαμε 1,54 δισ. ευρώ στον ΕΛΑΠΕ το 2016"

Με εξώδικο απαντά στο εξώδικο και τις επαπειλούμενες μηνύσεις των ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ η ΔΕΗ, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις των δυο Συνδέσμων, τις οποίες και χαρακτηρίζει αδικαιολόγητα επιθετικές μέχρι και συκοφαντικές.
Η ΔΕΗ προσάπτει στους δύο Συνδέσμους ότι με τις ενέργειές
τους ουσιαστικά αγνοούν την κρίσιμη κατάσταση της χώρας και της αγοράς ηλεκτρισμού, κατηγορώντας τους ότι με τις πράξεις τους δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην κοινωνία.
Υποστηρίζει, δε, ότι τα στοιχεία που επικαλούνται οι δυο Σύνδεσμοι για να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, χρησιμοποιούνται παραπλανητικά και οι υπολογισμοί που κάνουν οδηγούν σε αβάσιμα συμπεράσματα.
Απαντώντας επί της ουσίας των ισχυρισμών των δυο Συνδέσμων, η ΔΕΗ υπογραμμίζει ότι το 2016 απέδωσε μεγαλύτερα ποσά για ΕΤΜΕΑΡ από εκείνα που εισέπραξε από τους πελάτες της, καταβάλλοντας και ίδια κεφάλαια. Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ επισημαίνει ότι το 2016 κατέβαλε προς τον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ πάνω από 1,54 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 97% των υποχρεώσεών της. 
Η ΔΕΗ και ο πρόεδρός της Μ. Παναγιωτάκης καλούν τον ΣΠΕΦ και τον ΠΣΑΦ να ανακαλέσουν άμεσα τις ψευδείς και συκοφαντικές, όπως τις χαρακτηρίζει, κατηγορίες και να μη συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.
Δείτε το εξώδικο της ΔΕΗ στο συνημμένο αρχείο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: