DEH

DEH

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Διπλό μήνυμα Παναγιωτάκη μέσω Twitter μετά την αύξηση του μεριδίου της ΔΕΗ στη λιανική

Διπλό μήνυμα Παναγιωτάκη μέσω Twitter μετά την αύξηση του μεριδίου της ΔΕΗ στη λιανική
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ έκανε για πρώτη φορά χρήση του Twitter για να ευχαριστήσει τους πελάτες της επιχείρησης.    
Η αύξηση του μεριδίου της ΔΕΗ στη λιανική αγορά ηλεκτρισμού τον Δεκέμβριο του 2016 έχει δημιουργήσει κλίμα αισιοδοξίας στη διοίκηση της επιχείρησης.
Είναι ενδεικτικό, ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης επέλεξε να ευχαριστήσει μέσω του επίσημου λογαριασμού της επιχείρησης στο Twitter -για πρώτη φορά- τους πελάτες της, για το γεγονός ότι επανακάμπτουν.
Το μήνυμα του κ. Παναγιωτάκη είναι διπλό, καθώς απευθύνεται πέραν των καταναλωτών και σε όλους όσοι εμπλέκονται στην απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρισμού, σημειώνοντας ότι το άνοιγμα της αγοράς πρέπει να γίνει σωστά.
Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τα  πρόσφατα στοιχεία του ΛΑΓΗΕ που αφορούν τον Δεκέμβριο του 2016, το μερίδιο της ΔΕΗ αυξήθηκε σε 89,83% έναντι 88,6% τον Νοέμβριο του 2016 και 87,99% τον Οκτώβριο του 2016.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η πορεία του μεριδίου της ΔΕΗ είναι αποτέλεσμα της εκπτωτικής πολιτικής που ακολουθεί η επιχείρηση, μειώνοντας κατά 15% τον λογαριασμό του ρεύματος στους συνεπείς καταναλωτές.
Η ΔΕΗ ελπίζει, ότι το νέο πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών που ανακοίνωσε στις αρχές Ιανουαρίου του 2017, με το οποίο «παγώνει» για 1 χρόνο τις οφειλές μέχρι 500 ευρώ και θεωρεί ως συνεπείς τους καταναλωτές που πληρώνουν τους τρέχοντες λογαριασμούς τους, παρέχοντας τους εκπτώσεις, θα συμβάλει στην ενίσχυση της ρευστότητας της επιχείρησης, αλλά και στην συγκράτηση του πελατολογίου της.


www.worldenergynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: