DEH

DEH

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Αλλαγές στο Δ.Σ. της ΔΕΗ Ανανεώσιμες – Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Ηλίας Μοναχολιάς

Η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΑΕ (ΔΕΗ ΑΝ) ανακοινώνει τη διοικητική αναδιάρθρωση της Εταιρείας, σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της οποίας ο κ. Ηλίας Μοναχολιάς αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, η κυρία Στέλλα Κοβλακά αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου, αρμόδια για οικονομικά θέματα και ο κ. Φώτης Βρότσης αναλαμβάνει επίσης καθήκοντα αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, αρμόδιος για τεχνικά θέματα, θέματα ανάπτυξης και διεθνών σχέσεων της Εταιρείας.
 
Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου και των δύο, νέων Αναπληρωτών του :
ΗΛΙΑΣ ΜΟΝΑΧΟΛΙΑΣ
Πολιτικός μηχανικός, με περαιτέρω σπουδές στο επιχειρηματικό management, το sales and marketing και το business process reengineering. Έχει εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός, ως στέλεχος επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα στις θέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου, του Γενικού Διευθυντή, του Εμπορικού Διευθυντή, του Διευθυντή Marketing, του Διευθυντή Πωλήσεων και του Διευθυντή Υποστήριξης Πελατών στους κλάδους των νέων τεχνολογιών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών και των πληροφοριακών συστημάτων, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στους χώρους των εταιρειών ενεργειακών συστημάτων, την εστίαση, τις εκδόσεις και τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Έως την 13η Ιανουαρίου 2017, ήταν Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΑΕ.
ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΒΛΑΚΑ
Οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές σε ευρωπαϊκά θέματα (University of Reading) καθώς και σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης (University of London). Εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα για περίπου τρεις δεκαετίες σε θέσεις ευθύνης. Από την 01.01.2016 ως τις 13.01.2017 διετέλεσε Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ, αρμόδια για οικονομικά και διαχειριστικά θέματα καθώς και για θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
ΦΩΤΗΣ ΒΡΟΤΣΗΣ
Ενεργειακός μηχανολόγος, με εικοσαετή και πλέον εμπειρία. Εργάστηκε για εταιρείες και οργανισμούς από τις θέσεις του εμπειρογνώμονα, συμβούλου και του project manager στον τομέα της ενέργειας με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές. Υπεύθυνος για τον συντονισμό τεχνοοικονομικών προτάσεων για μεγάλους διεθνείς δημόσιους διαγωνισμούς στον τομέα της ενέργειας, των μεταφορών και αυτοματισμών με μεγάλη εμπειρία σε θέματα συμβάσεων έργων. Παράλληλα, εργάστηκε ως εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και απέκτησε εμπειρία σε γενικότερα θέματα και διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έως την 13η Ιανουαρίου 2017, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: