DEH

DEH

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Νέες εκπτώσεις από τη ΔΕΗ για τους συνεπείς. Κίνητρα για συγκράτηση μεριδίων και αύξηση ρευστότητας

Τα δύο κίνητρα να σημειωθεί ότι δεν έχουν χορηγηθεί ποτέ στο παρελθόν και η διοίκηση της εταιρίας επιδιώκει με τον τρόπο αυτό να πετύχει ρευστότητα αλλά και να μη χάσει άλλους καταναλωτές.
 Έρχονται κι άλλες εκπτώσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος των πελατών της ΔΕΗ, με τη διοίκηση της να αποσκοπεί αφενός στη συγκράτηση των μεριδίων της έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου στην άντληση πολυπόθητης ρευστότητας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της εταιρίας επεξεργάζεται τα ακόλουθα δύο σενάρια για το νέο έτος και οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στις 9 Ιανουαρίου του 2017:
1. Η παροχή έκπτωσης της τάξης του 8 με 10% σε όσους προπληρώνουν την αξία της ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Όσοι σπεύσουν να πληρώσουν, στις αρχές της νέας χρονιάς, όλο το ποσό του λογαριασμού που θα καταναλώσουν το 2017 θα κερδίσουν έκπτωση στη συνολική αξία. Προφανώς η ποσότητα ενέργειας θα υπολογιστεί με βάση την αντίστοιχη του περασμένου έτους. 
2. Για εκείνους που δεν έχουν μπει στα προγράμματα διακανονισμού ληξιπρόθεσμων οφειλών και οι απλήρωτοι λογαριασμοί τους δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ, μελετάται το "πάγωμα" του χρέους κι αν το πληρώνουν εγκαίρως τότε θα έχουν έκπτωση στο ποσό ή μείωση του χρέους. 
Τα δύο κίνητρα να σημειωθεί ότι δεν έχουν χορηγηθεί ποτέ στο παρελθόν και η διοίκηση της εταιρίας επιδιώκει με τον τρόπο αυτό να πετύχει ρευστότητα αλλά και να μη χάσει άλλους καταναλωτές που αναζητούν για οικονομικότερες λύσεις στα τιμολόγια των εναλλακτικών προμηθευτών ρεύματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: