DEH

DEH

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης: Αύριο κατατίθενται και 21 Νοεμβρίου αποσφραγίζονται οι προσφορές για τη μελέτη βυθομέτρησης

Αποτέλεσμα εικόνας για καλωδιο κρητηςΜπαίνοντας στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού βυθομέτρησης για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Πελοπόννησο ο ΑΔΜΗΕ προσθέτει τις τελευταίες πινελιές σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η επιτυχία του διαγωνισμού.
Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη πρώτη τροποποίηση των όρων, με την οποία οι ενδιαφερόμενοι καλούνταν να
καταθέσουν πίνακα παρόμοιων ερευνών σε χρονικό διάστημα εύρους δεκαετίας έναντι της αρχικά προβλεπόμενης πενταετίας, σήμερα ο ΑΔΜΗΕ δημοσιοποίησε και δεύτερη τροποποίηση των όρων.
Με βάση το σημερινό συμπλήρωμα, ως νέα ημερομηνία αποσφράγισης ορίζεται η Δευτέρα 21-11-2016 και ώρα 10:00, αντί της αυριανής, όπως προέβλεπε η αρχική πρόσκληση.
Επίσης, ο ΑΔΜΗΕ συμπληρώνει στην αρχική διακήρυξη τα απαιτούμενα έγγραφα νομιμοποίησης σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος είναι ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία.
Αναμένεται πλέον να επιβεβαιωθεί αν αυτές οι κινήσεις θα αποφέρουν πράγματι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, με τις πληροφορίες του energypress, πάντως, να αναφέρουν ότι έχει εκδηλωθεί σημαντικό ενδιαφέρον.
Μετά την ανάδειξή του στις 21 Νοεμβρίου, ο ανάδοχος θα πρέπει να παραδώσει τη μελέτη ωκεανογραφικής – βυθομετρικής έρευνας από τον Κόλπο Νεάπολης της Νότιας Πελοποννήσου, μέχρι τον Κόλπο Κισσάμου της Δυτικής Κρήτης, προκειμένου να εγκατασταθεί το υποβρύχιο καλώδιο των 150 kV, σε διάστημα 105 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.
Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το δεύτερο συμπλήρωμα της διακήρυξης που  δημοσιοποίησε σήμερα ο ΑΔΜΗΕ εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: