DEH

DEH

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

H εκτίμηση του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, Παντελή Καραλευθέρη, που προκάλεσε ανησυχία

“Από το πρωί στους χώρους εργασίας κυκλοφορεί μια παραφιλολογια που σχετίζεται με το όνομά μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Σε ιδιωτική συζήτηση μόλις χθες στην Πτολεμαΐδα ανέφερα πως με δεδομένα, την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την ΔΕΗ,την μη ένταξη των λιγνιτικων μονάδων άρα τη σοβαρή μείωση της κερδοφορίας ,τις τεράστιες και όλο αυξανόμενες οικονομικές υποχρεώσεις, πιθανά στο
επόμενο χρονικό διάστημα να αντιμετωπίσουμε αδυναμία καταβολής χρημάτων στο επενδυτικό πρόγραμμα και φαινόμενα καταβολής μέρους του μισθού μας.Δεν προσδιόρισα άμεσο χρόνο ούτε καν έμμεσο. Φοβία εξέφρασα γνωρίζοντας την τωρινή οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ η οποία οφείλεται σε γεγονότα που συμβαίνουν σε βάρος της ΔΕΗ λόγω των στρεβλώσεων της αγοράς. Θυμίζω ότι τα ίδια έχω πει επίσημα σε δηλώσεις μου απο τον Σεπτέμβριο του προηγουμένου έτους στις Μνήμες Λιγνίτη που διοργανώνει ο Σπάρτακος σε δηλώσεις μου σε τοπικό κανάλι.”
Τα παραπάνω έγραψε, πριν από λίγο, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, Παντελής Καραλευθέρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: