DEH

DEH

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Κοινή Διακήρυξη Προθέσεων για τις ΑΠΕ θα Υπογράψουν Σκουρλέτης – Γκάμπριελ

Την Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2016, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, θα συμμετάσχει στο Ενεργειακό Συνέδριο που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Κοινή διακήρυξη προθέσεων για τις ΑΠΕ θα υπογράψουν Σκουρλέτης-Γκάμπριελ
 
O Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, θα συναντηθεί, την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, στις 15:45, με τον Αντικαγκελάριο και Υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, Sigmar Gabriel, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου.
Θα ακολουθήσουν δηλώσεις και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση των Ελλήνων
Υπουργών, κ.κ. Πάνου Σκουρλέτη και Γιώργου Σταθάκη και του Αντικαγκελάριου, κ. Gabriel, με στελέχη γερμανικών επιχειρήσεων και εκπροσώπους ελληνικών θεσμικών φορέων ενέργειας.
Επίσης, την Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2016, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, θα συμμετάσχει στο Ενεργειακό Συνέδριο που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και το Γερμανικό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας, στο ξενοδοχείο Hilton.
Αμέσως μετά, θα υπογραφεί η Κοινή Διακήρυξη Προθέσεων στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας μεταξύ των δύο Υπουργών, κ.κ. Πάνου Σκουρλέτη και Sigmar Gabriel.

ΠΗΓΗ  http://www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: