DEH

DEH

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ – Κυριακή 22/ 5 , 5μμ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΣ ΓΣΕΕ (22/5)

Η Κυβέρνηση συνεχίζει τον καταστροφικό της κατήφορο! Μετά τη νομοθέτηση του νόμου για το ασφαλιστικό έρχεται τώρα με το νέο νομοσχέδιο να φορτώσει με νέους φόρους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και να εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά.
Την  ίδια στιγμή με το νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή, επιδιώκει και την εκποίηση 19 ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας για το Δημόσιο μέσα στους οποίους και τον ΑΔΜΗΕ.  Η υλοποίηση του Ιδιοκτησιακού Διαχωρισμού του ΑΔΜΗΕ σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη καθιέρωση «Δημοπρασιών πώλησης προθεσμιακών προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας με φυσική παράδοση», θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τον Όμιλο καθώς θα οδηγήσουν σε περαιτέρω μείωση της κερδοφορίας της ΔΕΗ, οδηγώντας την στην άμεση αποδυνάμωση και στην – σύντομο χρονικό διάστημα – κατάρρευσή της.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  καλεί όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΔΕΗ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νέου αντεργατικού πολυνομοσχεδίου την Κυριακή 22 Μαΐου στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Η συμμετοχή μας πρέπει να είναι μια ηχηρή απάντηση στην προσπάθεια διάλυσης της ΔΕΗ και στην νέα φοροεπιδρομή της κυβέρνησης!
ΟΛΟΙ την Κυριακή 22 Μαΐου στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: