DEH

DEH

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Στο έλεος της... ΔΕΗ η Ροδος. Δύο τα μπλακ άουτ που βύθισαν στο σκοτάδι το νησί χθες

Στο έλεος της... ΔΕΗ η Ροδος
Στο σκοτάδι βυθίστηκε λίγο μετά τις 12.20 τα ξημερώματα  ολόκληρο το νησί της Ρόδου.
Τα αίτια του νέου μπλακ άουτ δεν έγιναν γνωστά.

Στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Σορωνή αμέσως σήμανε συναγερμός και όλοι οι τεχνικοί έδωσαν μάχη για την αποκατάσταση της βλάβης.
Σημειώνεται ότι και πριν από μερικές μέρες βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ  είχε προκαλέσει γενική διακοπή του ρεύματος βυθίζοντας στο σκοτάδι το νησί της Ρόδου και της Χάλκης.
Η βλάβη, αποκαταστάθηκε σταδιακά μέσα στις επόμενες 3 ώρες.
Οι αιτίες που προκάλεσαν τη νέα διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, αναμένεται να διευκρινιστούν σήμερα με επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΗ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΛΑΚ - ΑΟΥΤ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ
Τα προβλήματα με τη γενική διακοπή του ρεύματος στο νησί της Ρόδου, είχαν και συνέχεια. Νέο μπλακ - άουτ εκδηλώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα, αφήνοντας χωρίς ρεύμα και πάλι το νησί μας.
Η νέα βλάβη αποκαταστάθηκε σταδιακά λίγο σε 1 περίπου ώρα.
Χωρίς ρεύμα εκτός από το νησί της Ρόδου έμεινε επίσης και το νησί της Χάλκης που ηλεκτροδοτείται απευθείας από τη Ρόδο.
Μιλώντας το πρωί στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο δήμαρχος του νησιού κ. Μιχάλης Πατρός σημείωσε ότι το νησί της Χάλκης έμεινε για τουλάχιστον 3 ώρες χωρίς ρεύμα στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, ενώ επισήμανε ότι οι διακοπές του ρεύματος είναι συχνό φαινόμενο για τη Χάλκη.
Έντονες είναι επίσης οι επικρίσεις και οι αντιδράσεις σε βάρος της ΔΕΗ από εκατοντάδες συμπολίτες μας, με σχόλια που ανήρτησαν στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: