DEH

DEH

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Εργατικό δυστύχημα στο Ορυχείο Αμυνταίου – 42χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ηλεκτρολογικών εργασιών

Αποτέλεσμα εικόνας για εργατικο ατυχημα στην δεη 
Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Ορυχείο Αμυνταίου, λίγο πριν τις 22:00, χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 42χρονος, με 3 παιδιά, από το Κλειδί Φλώρινας, έχασε τη ζωή του, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών ηλεκτρολογικού τύπου, μαζί με δύο συναδέλφους του (που είναι καλά στην υγεία τους), για λόγους που θα διερευνηθούν, 6.000 volts διαπέρασαν το
κορμί του. Ο άτυχος 42χρονος μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο, όμως δεν κατέστη δυνατόν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Για το συγκεκριμένο δυσάρεστο συμβάν,  ο Γραμματέας του Σωματείου Σπάρτακος, Σάκης Μάστορας, ανέφερε: “Δυστυχώς, ένας ακόμη συνάδελφος, ένα ακόμη μέλος της οικογένειας της ΔΕΗ, έχασε την ζωή του στο ορυχείο του Αμυνταίου κατά την διάρκεια της εργασίας του στην απογευματινή βάρδια. Βαρύς ο φόρος της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Θερμά συλλυπητήρια !
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, σχολιάζοντας το τραγικό συμβάν, σημειώνει: “Δυστυχώς άλλος ένας συνάδελφος στο Ορυχείο Αμυνταίου έχασε τη ζωή του δίνοντας τη μάχη για απολαμβάνουν οι Έλληνες το πολυτιμότερο αγαθό σύγχρονης της κοινωνίας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Επιτέλους η διοίκηση της ΔΕΗ ας πάρει μέτρα και όχι να συμπληρώνει στον κατάλογο των αδικοχαμένων. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου η διοίκηση της ΔΕΗ αν πραγματικά σέβεται το νεκρό συνάδελφό σήμερα το ορυχείο Αμυνταίου θα πρέπει να είναι κλειστό.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: