DEH

DEH

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΜΕ: Διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος

ΠΑΜΕ: Διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος
Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία διοίκησης της ΔΕΗ, στην οδό Χαλκοκονδύλη, πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ από νωρίς σήμερα (22/12) το πρωί, για τις «μαζικές» διακοπές ρεύματος.
Συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, βρίσκονται το πρωί της Τρίτης μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία διαμαρτύρονται για τις διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά που έχουν οφειλές στην Επιχείρηση.
Σε σχετική του ανακοίνωση - κάλεσμα γι' αυτή την παράσταση διαμαρτυρίας το ΠΑΜΕ ανέφερε: «Την ίδια στιγμή που συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σχεδιάζει νέες εκπτώσεις στο ρεύμα που προορίζεται για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για το κεφάλαιο, η επίθεση στα εργατικά – λαϊκά στρώματα δεν έχει τελειωμό.
Η φοροεπιδρομή, τα χαράτσια, οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, η νέα επίθεση στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, αλλά και η αύξηση της ανεργίας που μαστίζει τους εργαζόμενους, έχουν ως αποτέλεσμα τα λαϊκά νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ. Αφού κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι απειλούν να σου πάρουν το σπίτι, θα σου αφήσουν το ρολόι της ΔΕΗ;», καταλήγει η ανακοίνωση.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/653835/pame-diamartyria-exo-apo-ti-deh-gia-tis-diakopes-reymatos#ixzz3v2JVQwkp

Δεν υπάρχουν σχόλια: