DEH

DEH

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Το νέο μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ, Άρης Βατάλης, συγχαίρει τους εργαζομένους για την αποσυναρμολόγηση στροβιλογενήτριας στον ΥΗΣ Πολυφύτου

vatalissihgxaritiria
Τα συγχαρητήρια του, μέσω facebook, εξέφρασε, στους εργαζομένους που συμμετείχαν στην αποσυναρμολόγηση  στροβιλογενήτριας στον ΥΗΣ Πολυφύτου, το νέο μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ, Άρης Βατάλης. Όπως έγραψε: “Καθημερινά οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ σε όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης (παραγωγή, μεταφορά, διανομή ηλεκτρικής ενέργειας ως και την πιο εξειδικευμένη δραστηριότητα της υποστήριξης της μηχανολογικής και ηλεκτρολογικής συντήρησης) δείχνουν μια ανυπέρβλητη αγάπη γι αυτό το οποίο κάνουν ώστε να μπορούν οι Έλληνες χρόνια τώρα με το πάτημα απλά ενός κουμπιού και όχι ανοίγοντας ένα βαζάκι να έχουν όλες τις ευκολίες που δημιούργησαν οι τεχνολογικές επιτεύξεις για να τους κάνουν την ζωή, πιο εύκολή, πιο όμορφη, πιο φωτεινή.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουν (οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ) είναι μεγάλη και ορισμένες φορές τολμώ να πω μοναδική.
Σήμερα για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι του συστήματος Αλιάκμωνα, μαζί με συναδέλφους τους από τον ΥΗΣ Κρεμαστών απέδειξαν «του λόγου το αληθές» καθώς με αριστοτεχνικές δεξιότητες που θύμιζαν χειρουργική επέμβαση, αποσυναρμολόγησαν τον ρότορα στροβιλογενήτριας του ΥΗΣ Πολυφύτου που υπέστη βλάβη.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια τόσο οι εργαζόμενοι όσο και η ιεραρχία καθώς με το λιγοστό προσωπικό που διαθέτουν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο εγχείρημα μόνοι τους χωρίς να δαπανηθεί ούτε ευρώ σε εργολάβους.”

http://www.kozan.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: