DEH

DEH

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτ. Μακ.: “Α. Τσίπρα σώσε το κακό γιατί θα το μετανιώσεις όπως οι προηγούμενοι”

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ                                                          Κοζάνη 24 Νοεμβρίου 2015
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                                                                                   ΠΡΟΣ
Κ. Παλαιολόγου 2 – Κοζάνη ΤΚ 50100                                                   Πρωθυπουργό Κον Αλέξη Τσίπρα
Τηλ./Fax 24610 41405                                                                                                        ΑΘΗΝΑ
Αριθ. Πρωτ.: 1006

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Τον κ. Καραμανλή τον είχαμε προειδοποιήσει ότι εάν δεν ελέγξει και απομακρύνει τους συνεργάτες (υπουργούς) που παρατυπούν, παρανομούν, διοικούν κατά το δοκούν θα ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι, δικαιωθήκαμε. Τον κ. Σημίτη, Πρωθυπουργό του Χρηματιστηρίου που αφαίμαξε τις οικονομίες του Λαού παροτρύνοντας να παίξουν στο χρηματιστήριο, του επισημάναμε την πτώση του. Τον ποδηλάτη, κανίστα, σαουνίστα κ. Γ. Παπανδρέου που πήρε το δακτυλίδι από τον κ. Σημίτη, που έλεγε λεφτά υπάρχουν και έφερε το Δ.Ν.Τ. και την Τρόικα μαζί με τον Γ. Παπακωνσταντίνου γνωστός της λίστας Λαγκάρντ, τον είχαμε προειδοποιήσει ότι θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος, δικαιωθήκαμε. Τον κ. Σαμαρά με τα Ζάπεια 1,2,3 του επισημάναμε να περιορίσει τα χαράτσια που μας επέβαλε το ΠΑΣΟΚ και να ελέγξει τις έξι λίστες ονομάτων και τις πάμπολλες off shore εταιρίες, τους έχοντες και κατέχοντες, τους καταχραστές του Δημοσίου μαύρου χρήματος, τους παράνομα πλουτήσαντες, να πληρώσουν και αυτοί για να βγούμε από την κρίση. Απεναντίας συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) συνέχισαν το ξεζούμισμα των συνταξιούχων, μισθωτών, επαγγελματιών φέροντας τους σε απόγνωση και εξαθλίωση. Η αγανάκτηση του Λαού έφερε την απρόσμενη πανωλεθρία τους.
Κύριε Πρωθυπουργέ είστε νέος, ωραίος, χαμογελαστός και πανέξυπνος, εκμεταλλευτήκατε τον υπερβολικό θυμό, αγανάκτηση του κόσμου και καταφέρατε την συνένωση των 12 κουμουνιστικών κομμάτων ονομάζοντάς τα συνιστώσες και την Τρόικα Θεσμούς, που τώρα είναι Τετρατρόικα.
Σας επισημαίνουμε ότι διαπράττετε τα ίδια και χειρότερα λάθη των προηγούμενων. Υπάρχει μια γενική Κυβερνητική απραξία, τα πάντα κινούνται με ρυθμό χελώνας, αλαλούμ, χάσατε τον έλεγχο, ο καθένας διοικεί κατά το δοκούν, τους καλύπτετε και το χειρότερο δεν ακουμπάτε τις λίστες, τους έχοντες και κατέχοντες το μαύρο χρήμα, που στο τέλος του έτους θα επέλθει παραγραφή. Τίθεται μέγα ερώτημα γιατί δεν γίνεται έλεγχος, επίσης γιατί δεν ελέγχονται αυτοί που παίρνουν από τρείς έως δέκα συντάξεις, γιατί δεν επιστρέφουν τα χρήματα αυτοί που έπαιρναν μαϊμού συντάξεις ενώ ήταν η πρώτη υπόσχεση σας μαζί με τις πολλές άλλες. Αλήθεια ο πιο κατάλληλος για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Παναγιώτης Νικολούδης μαζί με άλλους δύο πήγαν στην Ελβετία η οποία προθυμοποιείται να δώσει 15% τόκους στις καταθέσεις που υπάρχουν εκεί, όλες οι χώρες παίρνουν το μερίδιο τους εκτός από την Ελλάδα. Η επιτροπή επιστρέφοντας ασφαλώς ενημέρωσε την Kυβέρνηση. Διέρευσε ότι ο κ. Νικολούδης κάτι εντόπισε, ανακάλυψε περί 4,5 εκατομμύρια ευρώ, δεν ήλθε τίποτε στο φώς, απεναντίας απομακρύνθηκε σιωπηρώς.
Κύριε Πρωθυπουργέ, κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου, πατήστε φρένο σας πήρε η κατηφόρα, σας έφυγε η Αριστερή πλατφόρμα, η μεσαία και η δεξιά παλινδρομούν, ο κόσμος είναι σε πλήρη απόγνωση, νοιώθει προδομένος, σάλεψε το μυαλό του από τις συνεχιζόμενες περικοπές, ανατροπές, χαράτσια, θεωρούμενα απ΄ όλους ως τα πιο βάρβαρα μέτρα. Ήδη σύντομα θα αρχίσει βαδίζοντας να παραμιλάει λέγοντας πρώτη φορά αριστερά φύγετε χιλιόμετρα μακριά. Γρηγορείτε έχετε χρόνο να σώσετε, βελτιώσετε το κακό, γιατί αλλιώς θα το μετανιώσετε όπως οι προηγούμενοι.
Κύριε πρωθυπουργέ υποχρεώσατε σε παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα τον πιο στενό φίλο και συνεργάτη κ. Σακελλαρίδη, διαγράψατε από το κόμμα τον κ. Παναγούλη. Ο κ. Καμένος διέγραψε τον κ. Νικολόπουλο επειδή και οι τρείς συνειδησιακά σκεπτόμενοι βάση της προεκλογικής Κυβερνητικής υπόσχεσης δεν ψήφισαν τα επώδυνα μέτρα. Αφήσατε όμως ανέπαφους αυτούς που λειτούργησαν κατά το δοκούν εκθέτοντας την Κυβέρνηση και Eσάς προσωπικά. Ο ένας έφερε ψηφίστηκε Νόμος διευκολύνοντας την αποφυλάκιση των εγκληματιών, προωθεί το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», ο άλλος συνομιλούσε με τους εγκληματίες.
Άλλος απροκάλυπτα διαστρέβλωσε την αλήθεια εκθέτοντας Εσάς την Κυβέρνηση, την Ελληνική Βουλή(Π.Δ. 99/94 & Ν.2093/94), τον διεθνή οργανισμό (IAGS) ονομάζοντας την Γενοκτονία των Ποντίων σε Εθνοκάθαρση, δίνοντας τροφή στην γειτονική Τουρκία. Άλλος έφερε Νόμο με φωτογραφική πελατειακή διάταξη αποφυλακίζοντας τους αποδεδειγμένους επ΄ αυτοφώρω συλληφθέντες φακελάκιδες, παιδεραστές (πορνογραφία) κ.λ.π. οι οποίοι αμέσως επανήλθαν στις θέσεις τους. Λόγω γενικής κατακραυγής ανεκλήθη ο Νόμος (διάταξη) αλλά παραμένει άγνωστη η απομάκρυνσή τους. Ο ίδιος ανακατεύοντας, επαναπροσδιορισμό των συντάξεων, όρια ηλικίας, εισοδηματικά κριτήρια και οτιδήποτε ευτράπελο, προσπαθεί με μοναδικό στόχο την είσπραξη να επιβάλει τις πιο επαίσχυντες μειώσεις στις συντάξεις, μη σεβόμενος το Σύνταγμα, τους παλαιούς Νόμους του Κράτους, σε βάθος χρόνου πέραν της 30ετίας, βάση των οποίων οι παλιοί συνταξιούχοι βγήκαν στην σύνταξη, θεωρώντας τον εαυτό του εξουσιαστή των πάντων αγνοώντας την ανεξάρτητη, αδέκαστη δικαστική εξουσία.
Κύριε πρωθυπουργέ εδώ χρειάζεται η δυναμική παρέμβασή σας επιφέροντας την εξυγίανση (κάθαρση) του κόμματος. Είναι άδικο χάριν αυτών των κυρίων να σας γράψει η ιστορία στη μαύρη βίβλο.

Με τιμή

Εντολή Διοικητικού Συμβούλιου

Ο ΠρόεδροςΔιον. ΚοτζαΐτσηςΟ Γεν. Γραμ/τέαςΑστ. Καράτζιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: