DEH

DEH

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Λήστεψαν ηλικιωμένους προσποιούμενη υπαλλήλο της ΔΕΗ

Προσποιούμενη ότι ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ, νεαρή προσέγγισε
σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στη Ναύπακτο.
Η υποτιθέμενη υπάλληλος μπόρεσε και μπήκε ανενόχλητη, ενώ στο δρόμο την περίμενε συνεργός της. Η εν λόγω κυρία είπε στην ηλικιωμένη γυναίκα ότι η ΔΕΗ θα της κάνει 70% έκπτωση στο ρεύμα, δεδομένου ότι είναι χαμηλοσυνταξιούχος και ότι μπορεί και η ίδια να μιλήσει με τον προϊστάμενο της ΔΕΗ. Η
ηλικιωμένη γυναίκα μίλησε με κάποιον άνδρα μέσω του κινητού της απατεώνισσας θεωρώντας ότι μιλάει με τον προϊστάμενο και πείστηκε ότι θα έχει την τύχη να της κάνει η ΔΕΗ έκπτωση.
Η δράστης για να γίνει πιο πειστική κοίταξε και το μετρητή αλλά..
και τον γενικό ηλεκτρολογικό πίνακα, και στη συνέχεια είπε στην ηλικιωμένη ότι πρόκειται να έρθει αργότερα τεχνικός της ΔΕΗ για να κάνει κάποια εγκατάσταση συμβουλεύοντας την να βάλει ότι χρήματα και κοσμήματα έχει στο σπίτι μέσα σε μια σακούλα για να μην της τα κλέψουν.
Όταν η γυναίκα το έκανε, η υποτιθέμενη υπάλληλος της ΔΕΗ κατάφερε να τα αρπάξει χωρίς να την καταλάβει κανείς και εξαφανίστηκε με το συνεργό της. Η οικογένεια ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία πήρε αποτυπώματα, όμως δεν υπήρχε και πολύ υλικό για αξιοποίηση αφού η απατεώνισσα φρόντισε να μην αφήσει πίσω της ίχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: