DEH

DEH

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Επαρχίας Εορδαίας: Υπογραφή αιτήσεων για κατάργηση των περικοπών από τις συντάξεις

Κάλεσμα προς τα μέλη του απευθύνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Επαρχίας Εορδαίας, ώστε να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία του Σωματείου για την υπογραφή των αιτήσεων προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την κατάργηση των περικοπών από την κύρια σύνταξη και προς το ΕΤΕΑ για την κατάργηση των περικοπών από την επικουρική σύνταξη.
Τα γραφεία του Σωματείου βρίσκονται επί της οδού 25ης Μαρτίου 23, στον 2ο όροφο και η υπογραφή των αιτήσεων θα γίνεται από τις 8:30 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και από τις 5:00 έως τις 8:00 το απόγευμα.
Για την υπογραφή των αιτήσεων είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ.
Σε σχετική ανακοίνωσή του το Σωματείο, αναφέρει:
Σύμφωνα με την 2287-2290/2015 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκαν αντισυνταγματικοί οι σχετικοί νόμοι και παράνομες οι περικοπές. 
Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε να επανέλθουν οι συντάξεις στα επίπεδα του 6ου του 2012 και απαγόρευσε μελλοντική περικοπή τους. 
ΠΡΟΣΟΧΗ. Η απόφαση του ΣτΕ δεν έχει αναδρομική ισχύ για κανένα.
Μετά την απόφαση του ΣτΕ οποιαδήποτε νομική ενέργεια για επιστροφή αναδρομικών δεν έχει νόημα.
Όσοι αδυνατούν να προσέλθουν παρακαλούνται να επικοινωνούν με το γραφείο του Σωματείου: Τηλ.  24630 25034 και 24630 25044.
Τέλος, παρακαλούνται όσοι έχουν κινητό ή έχουν αλλάξει αριθμό σταθερού τηλεφώνου να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Σωματείου για ενημέρωση του Μητρώου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: