DEH

DEH

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φωτόπουλος φωτογραφίζεται με τον Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ στο ΑΤ Κυψέλης

Συμπαράσταση στο συλληφθέντα πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη έσπευσε να κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος. Μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί στο παράθυρο του αστυνομικού τμήματος.
fotopoulospospert
Οπως είχε κάνει στο παρελθόν εξάλλου ο κ.Φωτόπουλος. Οταν τον είχαν συλλάβει στις 24 Νοεμβρίου 2011 με άλλους συνδικαλιστές έξω από το Μηχανογραφικό Κέντρο της ΔΕΗ στη Μεσογείων, όπου εκδίδονται οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού, για παρακώλυση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, ο κ.Φωτόπουλος είχε σπέυσει στα κάγκελα του παραθύροπυ του ΑΤ για να φωτογραθεί.
Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ συνελήφθη για παράνομη εκπομπή της ΕΡΤ Open. Σύμφωνα με tweet της υποψήφιας βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή, έχουν ήδη κατασχεθεί τα μηχανήματα εκπομπής της ΕΡΤ Open.
Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, έσπευσε στο ΑΤ Κυψέλης για να δηλώσει την συμπαράτασή του στους συλληφθέντες και ζήτησε την άμεση απελευθέρωσή τους. «Δεν το διανοήθηκε κανείς μέχρι τώρα να κινήσει τις διαδικασίες, οι οποίες οδηγούν στο κλείσιμο της ΕΡΤ Open. Αυτή τη στιγμή διαπράττεται ένα μεγάλο ατόπημα σε βάρος της δημοκρατίας» είπε μεταξύ άλλων.
Αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε παρέμβαση υπέρ Καλφαγιάννη, μέσα από την επιτροπή για το χρέος. Ανήρτησε και τουίτ:
Μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας δημοσίου χρέους είπε αιχμηρά: «Λυπάμαι που οι πολίτες της χώρας είναι αφημένοι στο έλεος της παραπληροφόρησης και διαπλεκόμενης μιντιοκρατίας. Σήμερα πληροφορήθηκα ότι αντί να στρέφεται πάσα αρμόδια αρχή κατά της διαπλοκής στα ΜΜΕ και της ασύδοτης παραποίησης της αλήθειας ξεκίνησε η μάχη κατά των εργαζομένων της ert open κατά της διοίκησης της ΠΟΣΠΕΡΤ που είχε κρατήσει ανοιχτή τη φωνή της ΕΡΤ σε όλο το διάστημα που το μαύρο εμπόδιζε την αναμετάδοσή της. Έμαθα ότι συνελήφθη η διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ προκειμένου να τιμωρηθεί για το έγκλημα καθοσιώσεως που ήταν να υπηρετεί την ενημέρωση όλον αυτόν τον καιρό και να αναμεταδίδει τις πραγματικές πληροφορίες για τις εργασίες αυτής της επιτροπής. Άσχημη η σύμπτωση, μεγάλη η ευθύνη η επιτροπή αυτή να υπηρετήσει την αλήθεια και σε αυτήν την συνεδρίαση και μετά το κλείσιμό της, μετά την Παρασκευή».
 
Πηγή: Ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ φωτογραφίζεται με τον Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ στο ΑΤ Κυψέλης [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/227501/o-fotopoylos-tis-genop-fotografizetai-me-ton-kalfagianni-tis-pospert-sto-kypselis-eikona#ixzz3mYvdIYED
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: