DEH

DEH

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΕΤΕ /ΤΔΕ /ΑΔΜΗΕ: Ανακοίνωση

Εχθές 18/8/15 στην συνάντηση που είχαμε με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ τον κ. Μπλανα Ιωάννη συζητήσαμε
1)Για τα εκτός έδρας. Πράγματι αναφέρεται στο μνημόνιο 65 ευρώ για φαγητό και ξενοδοχείο και το εκτός έδρας θα μετράει πάνω από τα 160 χλμ. Έστειλε η Διοίκηση γράμμα στον υπουργό κ. Σκουρλετη στον οποίο εκθείασε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει εάν εφαρμοστεί στον ΑΔΜΗΕ. Αυτες οι χιλιομετρικες αποστάσεις εφαρμόζονται στις δημόσιες υπηρεσίες που πάνε να ελέγξουν την πορεία

των έργων. Π.χ των δρόμων αν προχωρούν σωστά σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα . Πηγαίνουν και φεύγουν μέσα στο ωράριο τους, εναντιθέση με εμάς που πάμε για συντηρήσεις και αποκατάσταση βλαβών και παραμένουμε αρκετές μέρες στο έργο. Περιμένουμε απάντηση από τον υπουργό σύντομα.
2)Οι 80 μέρες εκτός έδρας που δεν έπρεπε να ξεπεράσει ο κάθε εργαζόμενος που ίσχυε παλιά, τώρα είναι 120 μέρες και αν πρέπει να ξεπεραστούν, θα γίνει με άδεια από το υπουργείο.Η ΓΕΝΟΠ είχε ζητήσει 160.
3)Για την συντήρηση των οχημάτων έχει υποδείξει στους διευθυντές των κλάδων να ζητήσουν νέα οχήματα σύμφωνα με τις ανάγκες των κλάδων τους. Φτάνει να μην είναι τίποτα εξεζητημένα και πανάκριβα οχήματα. Τα αναγκαία για τα συνεργεία, πετρελαιοκίνητα. Περιμένει τα απαραίτητα χαρτιά με τις ανάγκες και θα υπογράψει αμέσως . Μας ενέτεινε την προσοχή στην κατανάλωση των καυσίμων και ότι θα ενταθούν οι έλεγχοι, στα καύσιμα, μελλοντικά, γιατί έχει παρατηρηθεί αύξηση στην κατανάλωση.
4)Για την χιλιομετρική αποζημίωση επειδή έχει καταργηθεί από τα μνημόνια,θα το αντιμετωπισουμε με την αγορά μικρών αυτοκινήτων, βλέπε το Citroën c1. Επομένως τα εκάστοτε δυσπρόσιτα ΚΥΤ και Υ/Σ θα πρέπει να το ζητήσουν.
 
 ΠΡΌΕΔΡΟΣ                      ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ
ΑΘ.ΡΑΠΤΗΣ.                  ΝΙΚ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: