DEH

DEH

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΓΕΝ.Ο.Π/Δ.Ε.Η - Κ.Η.Ε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΥΠΟΥ


Συνάδελφοι,
Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τα τρέχοντα ζητήματα όπως η υλοποίηση της ΕΣΣΕ αλλά και τα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και την Επιχείρηση μετά την ψήφιση του νέου Μνημονίου, το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προγραμματίζει
συναντήσεις για την ενημέρωση των συναδέλφων σε περιοχές και χώρους δουλειάς στη Βόρειο Ελλάδα.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου (7 πμ) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Περιοχή Δυτικής Θεσσαλονίκης και αργότερα το μεσημέρι στην Περιοχή Κεντρικής Θεσσαλονίκης (13:00).

Το πρωί της επόμενης ημέρας, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου θα γίνει συνάντηση (7πμ) στην Περιοχή Ανατολικής Θεσσαλονίκης και στις 11πμ στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας (1/9) θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση – ενημέρωση των συναδέλφων στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου το Προεδρείο της Ομοσπονδίας θα επισκεφθεί το Ορυχείο Νοτίου Πεδίου και στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους Διευθυντές ΒΟΚ του Λ.Κ.Δ.Μ. Το απόγευμα (7μμ) της Τετάρτης (2/9) θα γίνει η ενημερωτική συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.
Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου θα γίνει η συνάντηση στον ΑΔΜΗΕ στη Δόξα Θεσσαλονίκης (7πμ) και αργότερα στις 12 το μεσημέρι το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα παραστεί στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της ΓΣΕΕ ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας (7μμ) θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει στην Πτολεμαΐδα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου τα μέλη του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μαζί και με άλλους συναδέλφους εργαζόμενους θα συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο και στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.


Για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

       Ο Πρόεδρος                                       Ο Γ. Γραμματέας
     Γ.ΑΔΑΜΙΔΗΣ                                     Α.ΚΑΡΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: