DEH

DEH

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΔΕΗ κατά ΡΑΕ με αφορμή τους κακοπληρωτές

Σαφείς αιχμές περί ευθυνών της ΡΑΕ στη διαμόρφωση του φαινομένου Εnerga - Hellas Power αφήνει η διοίκηση της ΔΕΗ, με αφορμή την απόρριψη από πλευράς της αρμόδιας αρχής αιτήματος για απαγόρευση αλλαγής προμηθευτή, χωρίς να έχει εξοφληθεί ο προηγούμενος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας. «Προσδοκούμε ότι στην πορεία η ΡΑΕ θα ανταποκρίνεται στον ρόλο της όλο και πιο
αποτελεσματικά και αντικειμενικά και πως θα επανεξετάσει τη στάση της στο συγκεκριμένο ζήτημα -στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΔΕΗ για είσπραξη συσσωρευμένων οφειλών από αυτούς που έχουν και μπορούν- και με τη ΡΑΕ απαλλαγμένη από λογικές του παρελθόντος, οι οποίες έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη νοσηρών φαινομένων όπως των Energa και Hellas Power, και οι οποίες φαίνεται ότι ακόμα επηρεάζουν τις αποφάσεις» αναφέρει η ΔΕΗ στη σχετική ανακοίνωσή της. Σε ό,τι αφορά τη σχέση της επιχείρησης με τη ΡΑΕ επισημαίνει ότι πάγια και διαχρονική τακτική της ΔΕΗ είναι ο σεβασμός του ρόλου της Αρχής και η περιφρούρηση της ανεξαρτησίας της με παράλληλη καλλιέργεια των βέλτιστων δυνατών σχέσεων μαζί της και πάντα στη βάση αρχών.
Η ΔΕΗ ενημερώνει επίσης ότι η προκήρυξη των εθνικών εκλογών δεν θα προκαλέσει ουδεμία αναστολή των προγραμματισμένων της ενεργειών για την αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων και δεν θα επηρεάσει σε κανένα βαθμό την εταιρική της δραστηριότητα. Σε ό,τι αφορά ειδικά τις απαιτήσεις των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών, θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα με αυξημένη ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: