DEH

DEH

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

“Φωτογραφικός Διαγωνισμός ΔΕΗ” (του Δημήτρη Κριαρίδη)

kriaridis
Προς Διοίκηση της ΔΕΗ
Θεωρω ότι αυτή η προκήρυξη για τις προσλήψεις τακτικού προσωπικού είναι φωτογραφική και αυτό αποδεικνύεται με το ότι ζητείται Γ΄ επαγγελματικό δίπλωμα σχεδόν σε όλες τις ειδικότητες . Ερωτώ το εξής.. Μέχρι τώρα πως έφτιαχνε τη δουλειά της η ΔΕΗ χωρίς να υπάρχει το Γ’ επαγγελματικό δίπλωμα; Και νομίζω ότι η ΔΕΗ μέχρι σήμερα για να γλυτώσει τις μεταφορές κατά καιρούς έβγαζε σε ορισμένους Γ επαγγελματικό δίπλωμα για να μεταφέρει το προσωπικό και να μην απασχολεί οδηγό. Γιατί τώρα όλοι; Ο νοών νοείτω..
Γιατί αποκλείει τα πτυχία στους τεχνικούς ορυχείων τα οποία τα ίδια τα δεχεται για τα οκτάμηνα; Άλλη δουλειά θα κάνουν τώρα που θα είναι μόνιμοι π.χ. ηλεκτρονικοί και ζητείται άδεια και στους τεχνίτες ορυχείων ενώ στα οκτάμηνα δεν ζητούν ;  Αρα και εδω κάτι κρύβεται…
Γιατί απελευθερώνεται το όριο ηλικίας στα νησιά και όχι εδώ ;  Σε παλαιότερη ερώτηση μου  στην πρώην Διοίκηση της ΔΕΗ μου απάντησαν ότι οι συνθήκες εργασίας των ορυχείων είναι βαριές και δεν μπορούν να απασχολούνται άτομα εκεί άνω των 35 ετών..
Για πέστε μου κύριοι της Διοίκησης ο σαραντάρης και ο σαρανταπεντάρης είναι τελειωμένοι; Και μάλιστα είδικά σήμερα που ανεβαίνουν τα όρια συνταξιόδοτησης; Αυτές οι δικαιολογίες-απαντήσεις είναι για γέλια..Και σας θυμίζω το 1986 η ΔΕΗ προσελάμβανε κόσμο μέχρι 45 ετών.. Τότε πως γινόταν αυτό; Γινόταν γιατί υπήρχε πολιτική βούληση. Άρα είναι στο χέρι σας..Μάλλον και εδώ κάτι άλλο κρύβεται.. Για αυτό πριν εκδόσετε την προκήρυξη στον αέρα μπορείτε τουλαχιστον να ανεβάσετε τα όρια έως 45 ετών χωρίς καμία προυπόθεση.. Είναι στο χέρι σας.
Λαέ της Εορδαίας και του Νομού Κοζάνης μην επιτρέψετε να πραγματοποιηθούν αυτές οι προθέσεις οι οποίες εξυπηρετούν καποιους στα νησιά. Διαμαρτυρηθείτε στους Δημάρχους , Περιφερειάρχες και Βουλευτές του Νομού μας.  Εκτιμώ πως αν δραστηριοποιηθούν αυτοί και εμείς μαζί θα αλλάξει το όριο ηλικίας.
Ο Πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου Προαστείου Κριαρίδης Δημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: