DEH

DEH

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΕΔΟΠ: Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Σε συνέχεια του Δελτίου τύπου της ΕΔΟΠ/13-5-2015 το προεδρείο της ΕΔΟΠ-ΔΕΗ συναντήθηκε με τον ΓΔ/ΑΝΠ, προκειμένου η Διοίκηση της ΔΕΗ να προβεί σε ενέργειες με σκοπό να διαβεβαιώσει το προσωπικό, ότι η συλλογική σύμβαση εργασίας αφορά όλους τους συναδέλφους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Από την συζήτηση διαπιστώθηκε η ανάγκη, ενώ υπήρξε και η διαβεβαίωση, ότι η  Διοίκηση της ΔΕΗ θα ενημερώσει το προσωπικό, ώστε να σταματήσει η «σπέκουλα» και τα ψεύδη που διασπείρουν συγκεκριμένα συνδικαλιστικά στελέχη στους χώρους δουλειάς, προκαλώντας σύγχυση και ανασφάλεια στους συναδέλφους.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ακόμη περιμένουμε να κυκλοφορήσει επίσημο έγγραφο, προκειμένου να καθησυχάσει το προσωπικό και να βάλει σε τάξη όσους προσπαθούν να παίξουν με την αγωνία του, επιδιώκοντας ταυτοχρόνως να αποκομίσουν συνδικαλιστικά οφέλη!!!
Γιατί άραγε το αυτονόητο γίνεται πρόβλημα εκ μέρους της Διοίκησης και δεν ενημερώνει το προσωπικό; Ποιος ο λόγος;  Ποια συνδικαλιστικά παιχνίδια παίζονται στις πλάτες του προσωπικού;
Καλούμε την Διοίκηση να πάρει θέση και να πει την αλήθεια στους συνάδελφους : Ότι δηλαδή η σύμβαση αφορά όλο το προσωπικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουμε πιο αποκαλυπτικοί.
Υ.Γ. Όσο συνεχίζουν να «δηλητηριάζουν τους χώρους δουλειάς» με ανυπόστατα στοιχεία σε σχέση με την Σ.Σ.Ε. απαντάμε:
Πρωτίστως μας ενδιαφέρει πραγματικά η ενότητα γι’αυτό λέμε πάντα την αλήθεια στους συναδέλφους μας και δεν χύνουμε κροκοδείλια δάκρυα, μέσω των ανοικτών επιστολών, επικαλούμενοι την ενότητα προσχηματικά, ενώ στην πράξη λειτουργούν διασπαστικά. Αν, όντως τους ενδιαφέρει η ενότητα να σταματήσουν να διαδίδουν κάθε ψευδή είδηση γιατί ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει και γνωρίζει την αλήθεια, ενώ το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ας το καταλάβουν κάποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: