DEH

DEH

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Π Ε Π / Δ Ε Η: ΔΕΗ ΕΝΙΑΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΠ-ΔΕΗ
Συνάδελφοι- συναδέλφισσες,

Ο Ελληνικός Λαός με τη δημοκρατική του έκφραση στις Εθνικές Εκλογές της 25-1-2015, ανέδειξε νικητή τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Με την ψήφο του καταδίκασε πολιτικές αλαζονικές, αντιευρωπαϊκές, μη αναπτυξιακές, αντικοινωνικές και μίζερες.

Πέρα και ανεξάρτητα από την πολιτική/κομματική αφετηρία του κάθε εργαζόμενου στη ΔΕΗ, ΟΛΟΙ εμείς που ήμασταν αντίθετοι στο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ, στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας» αντί «πινακίου φακής», ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ μετά την ανακοίνωση-δέσμευση της νέας κυβέρνησης για  ακύρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

Η στόχευση για μια ΔΕΗ ενιαία με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, όπως διαχρονικά ήταν  και είναι  πυλώνας ισχυρής ανάπτυξης της οικονομίας, στήριξης της ελληνικής κοινωνίας και εθνικής ανεξαρτησίας, αποτελεί για την ΠΕΠ/ΔΕΗ σημαία των αγώνων της.

Συνάδελφοι- συναδέλφισσες, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και προσδοκάμε:

-  Τη διάσωση του εναπομείναντος ασφαλιστικού μας και της ασφαλιστικής περιουσίας μας, καθώς και την υλοποίηση της πρότασής μας, για την ιδιωτική ασφάλιση όλου του προσωπικού.

-  Την υπογραφή της νέας ΣΣΕ, με τα νέα δεδομένα χωρίς μετενέργειες, ξεπάγωμα των τριετιών, αξιοποίηση και μη φορολόγηση των κοινωνικών παροχών (βρεφονηπιακών σταθμών & κατασκηνώσεις), τη διαφάνεια και ίση αντιμετώπιση μεταξύ επιχείρησης και συνδικαλιστικών οργάνων.

-  Την επανεξέταση και μείωση των εργολαβικών συμβάσεων.

-  Την πρόσληψη νέου προσωπικού.

-  Την αυστηρή λήψη & εφαρμογή μέτρων ασφάλειας για μείωση των εργατικών ατυχημάτων.     

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, να εργαστούμε, να υπερασπιστούμε, όπως πάντα και σε κάθε συνθήκη πράττουμε, να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε περαιτέρω την Επιχείρηση, για το καλό των εργαζομένων, της οικονομίας, της κοινωνίας, διαψεύδοντας τις κάθε λογής Κασσάνδρες.

 

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΑΞΙΟΣΥΝΗ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΕΛΠΙΔΑ

 

Δεν εφησυχάζουμε, δηλώνουμε παρών στα τεκταινόμενα, απαντάμε με επιχειρήματα, δρούμε με αξιοπιστία, υπερασπιζόμαστε αρχές και αξίες. Κανείς στο απυρόβλητο. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.                                                  

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΠ/ΔΕΗ


                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

                           ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΕΤΗΣ                                        ΣΤΑΘΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: