DEH

DEH

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

15ο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ–ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ)

alt
Σε κλίμα ομοψυχίας και στο Δημοκρατικό πνεύμα που χαρακτηρίζει πάντα τις διαδικασίες του Σωματείου, ξεκίνησαν και διεξάγονται οι εργασίες του 15ου Γενικού Συμβουλίου και της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Αντιλαμβανόμενοι την βαρύτητα της περιόδου, την κρισιμότητα των ζητημάτων αλλά και την αναγκαιότητα που υπάρχει για να διατηρηθεί η συσπείρωση και ο δυναμισμός του συνδικάτου, οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου, αποδεικνύοντας την ετοιμότητα του Σωματείου να πραγματοποιήσει τις εκλογές του το τριήμερο 17,18 και 19 Φεβρουαρίου 2015.
Οι εργασίες περιελάμβαναν τον Απολογισμό Δράσης που έκανε ο Πρόεδρος Γεώργιος Αδαμίδης, την παρουσίαση του Προγράμματος Δράσης από τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου Αθανάσιο Μάστορα, τον οικονομικό απολογισμό από τον Ταμία Παναγιώτη Στεργιούλη, την Έκθεση της Κεντρικής Εξελεγκτικής Επιτροπής από τον Πρόεδρό της Σάκη Νικολαϊδη καθώς και την εκλογή της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.
 
 

 
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ
(από τον Πρόεδρο Γιώργο Αδαμίδη)

Αγαπητοί προσκεκλημένοι.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.
Για άλλη μία φορά το Συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρίσκεται να πραγματοποιεί την κορυφαία, εκ των καταστατικών του υποχρεώσεων, διαδικασία που δεν είναι άλλη από την Εκλογοαπολογιστική Γενική του Συνέλευση προκειμένου να οδηγηθεί στις εκλογές όπου θα επιλεγεί, από τις χιλιάδες των μελών μας, η νέα Διοίκηση.
Ξεκινώντας λοιπόν τον απολογισμό της τριετίας που πέρασε, μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρες για τη χώρα και τους εργαζόμενους, πιστεύω ότι και ο πλέον κακόπιστος, ο πλέον αυστηρός κριτής του έργου μας, θα πρέπει να τον κρίνει θετικά.
Η Δράση του Συνδικάτου χαρακτηρίζεται από την αμεσότητα των παρεμβάσεών του και τις περισσότερες φορές από την αποτελεσματικότητά τους.
Ας θυμηθούμε λοιπόν μαζί κάποιες από τις παρεμβάσεις μας, κρινόμενες πάντα υπό το πρίσμα και την λογική του καταστατικού μας.
Βεβαίως και «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» αλλά θα πρέπει να αντιλαμβάνεται κανείς και σε ποιες συνθήκες κληθήκαμε να υλοποιήσουμε το Πρόγραμμα Δράσης μας.
Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, συγκρινόμενος με άλλα Πρωτοβάθμια σωματεία στον τομέα της Ενέργειας, είναι αποδεδειγμένα ο Κορυφαίος Συνδικαλιστικός Θεσμός και η σύγκριση γίνεται μόνο με τον εαυτό του. Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει κανένας συνάδελφος σε αυτή την αίθουσα που να ζηλεύει τη λειτουργία οποιουδήποτε άλλου συνδικάτου στη χώρα αλλά σας διαβεβαιώνω ότι εφάμιλλό μας δεν υπάρχει καν σε επίπεδο Ευρώπης.
Έτσι λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι, το τέλος της προηγούμενης θητείας μας βρήκε σε διαδικασίες σύγκρουσης με την Κυβέρνηση Παπανδρέου. Ήταν Οκτώβριος του 2011 όταν στη Βουλή ψηφιζόταν ο Νόμος 4024 που αφορά στο Ενιαίο Μισθολόγιο – Βαθμολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Και στο μείζονος σημασίας αυτό θέμα τα καταφέραμε, αφού η μονοκομματική κυβέρνηση του ΓΑΠ ψήφισε τον νόμο 4024 με τη ρύθμιση να εξαιρεθούμε από το Ενιαίο που προβλέπει μισθό (μέσος) 1.900 ευρώ μικτά. Μείναμε εκτός του Ενιαίου για το σύνολο του προσωπικού (θυμίζω εδώ ότι το Σχέδιο του Ν.4024 προέβλεπε ότι εκτός του Ενιαίου θα είναι μόνο οι Τεχνίτες και τα Διευθυντικά Στελέχη).
Καταφέραμε με επιχειρήματα και παρεμβάσεις, την ημέρα ψήφισης του Νόμου να εξαιρεθούμε από τη μείωση των συντάξεων με το ποσοστό του 40% σε όσους συνταξιοδοτούνται σε ηλικία μικρότερη των 55 ετών.
Αυτές οι δύο παρεμβάσεις μας καθώς και οι αδιάλειπτες κινητοποιήσεις μας σε Ορυχεία και Σταθμούς Παραγωγής, τοποθετούνται χρονικά την στιγμή που η ΔΕΗ σε συμφωνία με την ΓΕΝΟΠ είχε προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια, προβαίνοντας στην μείωση κατά 35% της μισθοδοσία των εργαζόμενων –για να εναρμονιστεί με τον 4024- εφαρμόζοντας έτσι έναν από τους πλέον άδικους τρόπους αφού μείωνε τους μισθούς των εργαζόμενων σε Σταθμούς και σε Ορυχεία, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60%.
Το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι υιοθέτησαν τις παρεμβάσεις μας και μας εμπιστεύθηκαν, αποδεικνύεται από την τεράστια για τα χρονικά δεδομένα (βρισκόμασταν ακριβώς στη δίνη του Μνημονίου) συμμετοχή στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 10,11 και 12 Ιανουαρίου του 2012. Περισσότεροι από 3000 εργαζόμενοι ψήφισαν σε σύνολο 3230. Ποσοστό συμμετοχής εκπληκτικό 95,4%, δίδοντας την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο «Συνεργασία για την Πρόοδο» που περιελάμβανε καταξιωμένα συνδικαλιστικά στελέχη με πολλά έτη αγώνων στις πλάτες τους και του οποίου ψηφοδελτίου είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής.
Εάν δεν υπήρχε αυτή η εμπιστοσύνη στο κορυφαίο Συνδικαλιστικό Θεσμό της χώρας, προφανώς η συμμετοχή δε θα ήταν η ίδια.
Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα λοιπόν είναι «Κύριοι, οι εργαζόμενοι σας εμπιστεύθηκαν. Εσείς τι κάνατε;»
Ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες των εργαζόμενων; Υπηρετήσαμε τα θέλω των μελών μας; Ήμασταν δίπλα στους αγώνες της Κοινωνίας;
Πριν απαντήσω σε αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να θυμίσω ότι το σύνολο των Εισηγήσεων του Προεδρείου για τη Δράση μας, ψηφίστηκε τις περισσότερες φορές πάντα με συντριπτική πλειοψηφία και ενίοτε, ομόφωνα.
Επί τέσσερις μήνες δίναμε την μάχη, μετά την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικούς μας Συμβουλίου, για την ΕΣΣΕ του 2012 με αποτέλεσμα στο τέλος να πετύχουμε σημαντική διόρθωση στον τρόπο εφαρμογής του 4024 αφού η νέα ρύθμιση (με την οποία διαφωνήσαμε στο σύνολό της) επέστρεψε αναδρομικά σε όλους τους συναδέλφους των Σταθμών και Ορυχείων. Απολύτως δίκαιο αίτημα.
Είναι γνωστό ότι διαφωνήσαμε με την ΕΣΣΕ του 2012 αφού ήμασταν το μοναδικό σωματείο που δεν έδωσε εξουσιοδότηση στην τότε ΓΕΝΟΠ να υπογράψει την ΕΣΣΕ.
Ήμασταν εμείς που επιβάλαμε τις διορθώσεις της τελευταίας στιγμής, ήμασταν εμείς που αναγκάσαμε τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε κ. Αρθούρο Ζερβό να παραδεχθεί ότι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει δίκαιο και ότι αυτή η αδικία θα αρθεί. Αφορά την περαιτέρω μείωση πέραν του 30% των Ειδικών Επιδομάτων. Για τη Σύμβαση θα αναφερθώ στη συνέχεια.
Επιβάλλαμε συγκρότηση επιτροπής για τα Ειδικά Επιδόματα με αποτέλεσμα να έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ΓΕΝΟΠ και της ΔΕΗ, κοινό πόρισμα Επιτροπής. Ταυτόχρονα, όλο το χρονικό διάστημα, βρισκόμασταν σε σύγκρουση με τα συμφέροντα που ήθελαν την ακύρωση της μεγαλύτερης επένδυσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη χώρα και αφορά φυσικά στην κατασκευή της Μονάδας «Πτολεμαΐδα V». Greenpeace και  WWF ήταν και είναι οι αντίπαλοί μας τους οποίους και αντιμετωπίσαμε μόνοι για το εν λόγω ζήτημα.
Τον Σεπτέμβριο του 2012 δίναμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ την μάχη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το θέμα των Λιγνιτών. Μόνοι μας όμως ήμασταν και στην Ευρωβουλή για τους Βιομηχανικούς Ρύπους όπου επετεύχθη η παράταση ζωής για τις Λιγνιτικές Μονάδες της περιοχής μας.
Το Νοέμβριο του 2012 πραγματοποιούμε σημαντική παρέμβαση στην Κυβέρνηση για να μην ενταχθεί η ΔΕΗ στο Ενιαίο Μισθολόγιο.
Όλοι θυμούνται τις δηλώσεις των Υπουργών της ΝΔ στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2012, δύο μήνες πριν από τη ψήφιση του Ν.4093, εφαρμοστικός του Β Μνημονίου ή Τρίτο Μνημόνιο, όπως λέγεται.
Μεθοδικά και αποτελεσματικά αποτρέπουμε την αύξηση στα όρια ηλικίας των εργαζομένων. Με σαφήνεια διευκρινίζεται –για πρώτη φορά- το τι σημαίνει Κατοχυρωμένο Συνταξιοδοτικό Δικαίωμα και τι σημαίνει Θεμελιωμένο Συνταξιοδοτικό Δικαίωμα.
Ενημερώνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους εργασίας, αποτρέποντάς τους από την πρόωρη συνταξιοδότηση. Θυμίζω την αυστηρή και άδικη κριτική που μας ασκήθηκε τότε ότι δήθεν λέμε ανακρίβειες και ότι όλοι οι εργαζόμενοι επιβαρύνονται με δύο χρόνια επιπλέον. Απόλυτη δικαίωση. Όσοι ήταν γεννημένοι το 1963 με τη συμπλήρωση του 50ού έτους, συνταξιοδοτούνται χωρίς πρόβλημα και με μόνη ποινή αυτή που είναι γνωστή σε όλους μας ακόμα από το Νόμο 2084/1992 (Νόμος Σιούφα).

2013. Χρονιά ορόσημο.
Αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε, στηρίζουμε αλληλέγγυα και προτρέπουμε τη Διοίκηση της ΔΕΗ να προχωρήσει στην υπογραφή της Σύμβασης για την κατασκευή της Μονάδας «Πτολεμαΐδα V» και αυτό πραγματοποιείται τον Μάρτιο του 2013 σε μία τελετή αντάξια της σημασίας της συμφωνίας. Η απόλυτη δικαίωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Ένα όραμα που ξεκίνησε το 2003, μετά από 10 χρόνια συνεχών αγώνων, γίνεται πραγματικότητα.
Το μεγαλύτερο επενδυτικό-αναπτυξιακό έργο της χώρας είναι έμπνευση του Συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά τους αγώνες που δώσαμε. Σήμερα βρισκόμαστε μερικές μόνο εβδομάδες πριν την θεμέλιο λίθο
2013. Χρονιά όπου η Συγκυβέρνηση για να υλοποιήσει τις επιταγές της Τρόικας, ανοίγει επίσημα (Με την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου αρ. 15 της 24.7.2013
«Έγκριση Αναδιάρθρωσης και Αποκρατικοποίησης της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε (Δ.Ε.Η. Α.Ε)») θέμα πώλησης Δικτύων και Μικρής ΔΕΗ. Το ονομάζει «ολοκλήρωση της απελευθέρωσης της αγοράς Η/Ε»
Η προσπάθεια ξεκίνησε από το 2010. Όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενημερώνει.
ü  Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας: Ομόφωνη απόφαση
ü  Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: Ομόφωνα
ü  Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης : Ομόφωνη απόφαση
ü  Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας: Ομόφωνη απόφαση
ü  Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου: Ομόφωνη απόφαση
ü  Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας: Ομόφωνη απόφαση
ü  Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου Ξάνθης: Ομόφωνη απόφαση
ü  Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου Δράμας: Ομόφωνη απόφαση
ü  Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου: Ομόφωνη απόφαση
ü  Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια σε όλο τον άξονα της Μικρής ΔΕΗ.
Παράλληλα, από την ώρα που αντιλαμβάνεται την άδικη εφαρμογή του Νόμου 3655/8 (Νόμος Πετραλιά) για τον υπολογισμό της σύνταξης (30κοστά), ξεκινά έναν αγώνα δρόμου με ενημερώσεις, συναντήσεις (καταθέτοντας σωρεία επιχειρημάτων) με υπηρεσιακούς παράγοντες ΙΚΑ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ αλλά και με την πολιτική ηγεσία καταθέτοντας στους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου μας τροπολογία για την άρση της αδικίας.
Τροπολογία που τελικώς γίνεται δεκτή και ψηφίζεται με αποτέλεσμα οι συνταξιούχοι του 2013 να έχουν επιστροφές και διόρθωση της Κύριας Σύνταξης ενώ οι νέοι συνταξιούχοι συνταξιοδοτούνται με υπολογισμό σε 1/30 για κάθε έτος ασφάλισης από το 1/35 με βάση το Νόμο Πετραλιά.
Δυστυχώς όμως όπως αποδεικνύεται και από την πληθώρα των παρεμβάσεών μας, η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, προωθεί με μένος το σχέδιο πώλησης τόσο του ΑΔΜΗΕ όσο και της Μικρής ΔΕΗ. Την εποχή μάλιστα που η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν κατάφερε (από τα προβλήματα των τελευταίων ετών) να συγκροτηθεί σε σώμα.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παρόλο που δεν έχει μέλη στον ΑΔΜΗΕ, αφού ως γνωστό έγινε τροποποίηση του καταστατικού, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του ομίλου (ΕΤΕ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-ΕΔΟΠ-ΕΝΩΣΗ) διοργανώνει (πρωτοστατώντας στην όλη κίνηση) συλλαλητήριο σε Πτολεμαΐδα και Αθήνα, κινητοποιεί δυνάμεις και αποφασίζει απεργία την ώρα που το Συνδικαλιστικό Κίνημα στη ΔΕΗ είναι ακέφαλο και την ώρα που το Νομοσχέδιο για την πώληση του ΑΔΜΗΕ, ετοιμάζεται να κατατεθεί στη Βουλή.
Το Συνδικάτο ενημερώνει τα κόμματα της Βουλής στο Κοινοβούλιο και προτείνει προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ –που είναι και αξιωματική αντιπολίτευση- να ζητήσει τη διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός. Θυμίζω ότι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ήταν και το μοναδικό συνδικάτο που κατέθεσε την αντίθεσή του για την πώληση του ΑΔΜΗΕ, μέσω της Δημόσιας Διαβούλευσης του ΥΠΕΚΑ.
Δυστυχώς στις 6.2.2014 η Συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ψηφίζει με την διαδικασία του κατεπείγοντος το Νόμο 4237/14 ανοίγοντας το δρόμο σε ιδιώτες, μέσω Διεθνούς Διαγωνισμού, να πάρουν το 66% των μετοχών της ΑΔΜΗΕ ξεπουλώντας –κατά την εκτίμησή μας- την ραχοκοκαλιά του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς, στους Δανειστές.
Εάν κάποιος κρίνει ως παθητική την αντίσταση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ κατά τη διαδικασία πώλησης του ΑΔΜΗΕ (ως συνδικάτου που όπως ήδη έχω αναφέρει δεν έχει καθόλου μέλη στον ΑΔΜΗΕ), τότε πως πρέπει να κριθεί η στάση των υπόλοιπων Σωματείων;
Εμείς αγαπητοί συνάδελφοι υλοποιήσαμε στο ακέραιο τον σχεδιασμό που αποφάσισαν τα άλλα Σωματεία που (υποτίθεται) πως είχαν και την ευθύνη. Σημειώνω ότι όταν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Πρωτοβάθμιων σωματείων στην Αθήνα (15/1/2014) δεν υιοθετήθηκε η πρότασή μας για Δυναμικές Απεργίες. Εάν κρίνουμε δε και τη στάση ορισμένων Συνδικαλιστών (τομεαρχών) που αυτοπροσδιορίζονται ως «αγωνιστές»/«αγωνίστριες», καλύτερα να μην μπουν καν στον κόπο να κριτικάρουν τη δική μας.
Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος τη διαφορά/διαφορετικότητα μεταξύ των δράσεων και της «ποιότητας» των σωματείων αν σκεφτεί πως από τη μία πλευρά  «διαχειρίστηκαν» και τι διαστάσεις έλαβε ένα ζήτημα (όπως αυτό της πώλησης του ΑΔΜΗΕ) που άγγιζε την χώρα ολόκληρη και θα είχε άμεσες επιπτώσεις σε κάθε έναν Έλληνα πολίτη ανεξαιρέτως και πως καταφέραμε εμείς ένα ζήτημα -αυτό της Μικρής ΔΕΗ που αφορούσε πιο συγκεκριμένα την περιοχή μας- να το ανεβάσουμε ψηλά, να το φέρουμε στην επικαιρότητα σε επίπεδο Επικράτειας, να φέρουμε στο πλευρό μας (με τα τεκμηριωμένα επιχειρήματά μας) το σύνολο των φορέων και παραγόντων και να πυροδοτήσουμε έναν αγώνα εφάμιλλο των αγώνων που κάνουμε για ζητήματα που αφορούν το δικό μας όμιλο.
Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ήρθαμε σε σφοδρή αντιπαράθεση με το σύνολο της κυβέρνησης ενώ με την διάσταση που δώσαμε στο θέμα, τις πολιτικές αναταράξεις που προκαλέσαμε και την ορθότητα του λόγου μας καταφέραμε να ενημερώσουμε για το επιχειρούμενο έγκλημα όλους τους πολίτες ανά την επικράτεια αφού η προβολή από τα ΜΜΕ σε πανελλήνιο επίπεδο υπήρξε πρωτοφανής. Η δε ορθότητα των θέσεών μας αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της  δημοσκόπησης  που διενεργήθηκε σε Εθνικό επίπεδο έδειξαν ότι οι πολίτες είναι αντίθετοι στην πώληση της ΔΕΗ.
Το χρονικό της ιστορίας πώλησης της ΔΕΗ
Στις 4 Ιουνίου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Καταγγέλλει με τον πλέον καυστικό τρόπο το πρόωρο κλείσιμο της Βουλής και δηλώνει πως βρίσκεται σε επιφυλακή έτσι ώστε να μην καταφέρουν να περάσουν το θέμα της πώλησης σε κάποιο από τα θερινά τμήματα. (θα θυμάστε την αφίσα που βγάλαμε με τους 51αν πρόθυμους να ψηφίσουν το Σχέδιο Νόμου, με τους 51αν συνεργούς του εγκλήματος της δικομματικής κυβέρνησης).
Στις 3 Ιουλίου 2014, λίγο πριν την ψήφιση, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με παρέμβασή του στην Διαρκή Επιτροπή της Βουλής καταφέρνει να περάσουν τελικώς δύο σημαντικές ρυθμίσεις. Η μία αφορά στη μη απόλυση των εργαζόμενων για 5 έτη μετά την ίδρυση της εταιρίας ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με το ότι οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις θα κηρύσσονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Με λίγα λόγια καταφέραμε δύο σημαντικά πράγματα που δημιουργούσαν παράλληλα αποτρεπτικές συνθήκες για τους ¨επίδοξους¨ επενδυτές.
Να δώσω όμως τα γεγονότα κατά ημερολογιακή σειρά για να κάνω περισσότερο παραστατική την εξέλιξη της υπόθεσης.
30/6/2014: Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποστέλλει εξώδικο στη ΔΕΗ για την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων.
3/7/2014: Την ημέρα της παρέμβασής μας στην Διαρκή Επιτροπή της Βουλής, η ΔΕΗ καταθέτει αγωγή κατά ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και ΓΕΝΟΠ
4/7/2014: Εκδικάζεται η αγωγή της ΔΕΗ και το δικαστήριο κηρύσσει παράνομη και καταχρηστική την απεργία. Την ίδια ημέρα η ΓΕΝΟΠ λαμβάνει απόφαση για νέες επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες
5/7/2014: Η κυβέρνηση προχωρά στην επίταξη των εργαζόμενων
7/8/9 Ιουλίου: Με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ κινείται διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών (120 Βουλευτών) έτσι ώστε το θέμα να έρθει και να συζητηθεί στην Ολομέλεια και όχι σε θερινό τμήμα και έτσι, με την προσπάθεια αυτή, ξεκινά και ένα θρίλερ σχετικά με τον τρόπο άθροισης των Βουλευτών με όλα τα γνωστά που είχαν δει τότε το φως της επικαιρότητας. Τελικώς η Βουλή δεν ανοίγει και στις 11 Ιουλίου ψηφίζεται ο Νόμος 4273 περί «Μικρής ΔΕΗ».
Από εκείνη την ώρα ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση της Κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Συνάδελφοι στα 8μηνα
Μάιος του 2013. Η ΔΕΗ, την ώρα που είχαν λήξει οι περισσότερες κλαδικές συμβάσεις, προχώρησε στην πρόσληψη 8μηνιτών με βάση την ΕΣΣΕ που ορίζει ως κατώτερο μισθό τα 586 ευρώ (μεικτά).
Το Συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε την διαδικασία αυτή αντέδρασε έντονα και με ευθύνη του προχώρησε στο σκίσιμο αυτών των συμβάσεων δηλώνοντας ότι επ ουδενί λόγο δεν θα επιτρέψει  να υπάρχει εργαζόμενος που θα πληρώνεται για τη δουλειά του με αυτό το επαίσχυντο ποσό χρημάτων.
Ξεκινήσαμε λοιπόν έναν αγώνα δρόμου και μία σειρά επαφών προκειμένου να ενημερώσουμε για τις προθέσεις και τον στόχο μας.
Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της ΔΕΗ και πραγματοποιήσαμε συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου  αναδεικνύοντας το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις και συνέπειες καταστώντας ξεκάθαρο ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εργαζόμενοι που να αμείβονται για τη φύση της δουλειάς τους με χρηματικά ποσά τις τάξεως των 586 ευρώ.
Αμέσως μετά  το σωματείο συγκαλεί συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου λαμβάνοντας απόφαση για κινητοποιήσεις  και δεσμευόμενος προς τους συναδέλφους 8μηνίτες ότι οι συμβάσεις θα καταργηθούν στην πράξη και θα αντικατασταθούν από ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συμβάσεις εργασίας.
Με μεθοδικές κινήσεις , τεκμηριωμένες θέσεις  και αναλύοντας τα ποσά που λαμβάνει ένας νεοπροσλαμβανόμενος τεχνίτης που ανήκει στο τακτικό προσωπικό της ΔΕΗ, κατόπιν συμφωνίας με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ η Διοίκηση της ΔΕΗ προχώρησε από ελευθεριότητα στην αλλαγή των συμβάσεων με μισθό στα 750 ευρώ. Ποσό το οποίο αξιωματική αντιπολίτευση και ΚΚΕ δηλώνουν πως θα καταστήσουν κατώτατο μισθό. Αυτό δηλαδή που καταφέραμε εμείς πριν από δύο χρόνια,  έρχονται σήμερα να το χρησιμοποιήσουν ως κάτι που δήθεν θα το υλοποιήσουν αυτοί, για τους εργαζόμενους.
Δηλώναμε τότε (με τα λόγου γνώσεως) ότι οι συμβάσεις δε θα ισχύσουν, ότι θα γίνει διόρθωση και θα επιστραφούν τα χρήματα αναδρομικά. Μας λοιδόρησαν και μας κατηγόρησαν για ψεύδη και ανακρίβειες. Τα πράγματα όμως αποδείχθηκαν αλλιώς αφού σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας και σωματεία μέλη της δύναμής της, αφού ανακαλύψαμε ότι κάποιες κλαδικές συμβάσεις λήγουν τον Μάρτιο του 2014, υποχρεώσαμε την ΔΕΗ να πληρώνει τους συναδέλφους –που οι κλαδικές τους συμβάσεις δεν είχαν λήξει- να πληρώνει τους συναδέλφους με τα ποσά χωρίς καμία περικοπή.
Έχοντας στα χέρια του το μείζον αυτό ζήτημα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δε θα μπορούσε να έχει πράξει διαφορετικά από τα όσα τελικώς έπραξε. Προχώρησε στην τροποποίηση του καταστατικού του ώστε να δύναται να εγγράψει μέλη του με σκοπό την υπογραφή Επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας  για το προσωπικό ορισμένου χρόνου. Διαδικασία που ολοκληρώθηκε επιτυχώς με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε Σύμβαση που θα σημαίνει ότι οι μισθοί τους δε θα καθορίζονται πλέον από ελευθεριότητα αλλά από Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Με δική μας πρωτοβουλία καταφέραμε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ (που πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου στην Πτολεμαΐδα) να αποφασιστεί η υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.  Θυμίζω ότι την απόφαση αυτή υπερψήφισαν το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (με ψήφους κατά της υπογραφής της συλλογικής σύμβασης από τους συναδέλφους  που προέρχονται από την παράταξη της αγωνιστικής συνεργασίας). Η διαπραγμάτευση για το περιεχόμενο της σύμβασης είχε τρία χαρακτηριστικά.
Πρώτον: καμιά μείωση στους μισθούς
Δεύτερον: καμία απόλυση εργαζόμενου στον ΑΔΜΗΕ
Τρίτον: συνέχιση καταβολής των κλιμακίων.
Αμέσως ορίστηκαν ομάδες διαπραγμάτευσης και για τις τρεις εταιρείες.
Είναι γνωστό ότι η βασική θέση του συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, εξαρχής είχε να κάνει με την κατάργηση της απαράδεκτης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ (γνωστή με τον αριθμό 134) η οποία προβλέπει περαιτέρω μείωση στα ειδικά επιδόματα, στην περίπτωση που η μισθοδοσία ξεφύγει πάνω από το 65% (έτσι όπως προβλέπεται από τον νόμο 4024/2011).
Είναι  επίσης γνωστό ότι ειδικά επιδόματα έχουν μόνο οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στους Σταθμούς Παραγωγής και στα ορυχεία της επιχείρησης.
Θυμίζω επίσης ότι η σύμβαση του 2012 που υπογράφτηκε από την ΓΕΝΟΠ, ήταν μια σύμβαση που ομόφωνα τότε το συνδικάτο Σπάρτακος  είχε κατακρίνει και δεν είχε δώσει την έγκρισή του προς την ΓΕΝΟΠ για την υπογραφή της.
Επειδή όμως διαφαινόταν πως πάμε σε εκλογές Βουλευτικές (με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας), κάποιοι συνάδελφοι, υπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες, υπαναχώρησαν από την αρχική θέση τους για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης εργασίας, ζητώντας να μην προχωρήσουμε σε υπογραφή με το δήθεν αιτιολογικό ότι, εάν έχουμε νέα κυβέρνηση –αντιμνημονιακή- θα είναι καλύτερες οι συνθήκες για την υπογραφή της νέας σύμβασης.
Δυστυχώς όμως από την πρώτη ημέρα έναρξης της διαπραγμάτευσης με την διοίκηση της Δ.Ε.Η οι συνάδελφοι αυτοί αποχώρησαν από την διαπραγματευτική ομάδα προφασιζόμενοι ότι δήθεν δεν διαθέτουν στοιχεία για τα οποία θα μπορούσαν να συζητήσουν.
Η αλήθεια είναι ότι τα στοιχεία ζητήθηκαν -από εμένα και τους άλλους συναδέλφους της διαπραγματευτικής ομάδας- από την Δ.Ε.Η. και εδόθησαν σε όλους τους διαπραγματευτές. Το αρνητικό στοιχείο βέβαια είναι ότι οι συνάδελφοι αυτοί είχαν όπως είπα, προαποφασίσει να αποχωρήσουν επικαλούμενοι στις πολιτικές εξελίξεις.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τέσσερις διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Δ.Ε.Η. για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Διαπραγματεύσεις πολύωρες, δύσκολες και επίπονες καθώς ο τελικός στόχος ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους στη Δ.Ε.Η. Α Ε.
Θέσαμε 15 σημεία επί των οποίων θα έπρεπε να γίνουν διαπραγματεύσεις δυστυχώς όμως οι εισηγητές οι οποίοι αποχώρησαν από την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, θεώρησαν ότι τα 15 αυτά σημεία αποτελούν  συμφωνία με την διοίκηση της Δ.Ε.Η. Κατήγγειλαν την διαπραγματευτική ομάδα της ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η. και των μελών σωματείων της, ότι συμφώνησαν σε μειώσεις στη μισθοδοσία του προσωπικού τη στιγμή που η ισχύουσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας σαφέστατα προβλέπει (στην απόφαση 134)  περαιτέρω μειώσεις στα ειδικά επιδόματα.
Δυστυχώς όμως για τους λασπολόγους αυτούς τα 13 από τα 15 σημεία τα έθεσε η διαπραγματευτική ομάδα και είναι σημεία τα οποία αναμφισβήτητα κινούνται προς θετική κατεύθυνση και όφελος των εργαζομένων και μόλις δύο από τα 15 σημεία τέθηκαν από τη διοίκηση της Δ.Ε.Η. Τα σημεία αυτά προφανώς και δεν έγιναν αποδεκτά από την διαπραγματευτική ομάδα.  Οι εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικά ανύπαρκτων σωματείων, των σωματείων που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αγώνας, προσπάθησαν δυστυχώς με κάθε τρόπο να σταματήσουν τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης αποστέλλοντας και εξώδικο προς τη ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η. Εξώδικο με το οποίο αναίσχυντα ζητούσαν να σταματήσει η διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την υπογραφή της νέας Σύμβασης.
Δυστυχώς όμως για αυτούς και ευτυχώς για τους εργαζόμενους, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΕΝΟΠ συνεδρίασε και ενέκρινε κατά συντριπτική πλειοψηφία το υπό διαπραγμάτευση κείμενο της νέας ΣΣΕ με αποτέλεσμα σήμερα να βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η νέα σύμβαση θα είναι μία σύμβαση που διέπεται μόνο από θετικά στοιχεία, δεν έχει καμία μα καμία απολύτως μείωση στις αποδοχές των εργαζομένων ενώ  αντίθετα δίνει μια καθαρή αύξηση της τάξεως του 7,1%.
Σε ότι αφορά την χορήγηση των κλιμακίων, δεν τίθεται κανένα απολύτως ζήτημα.
 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Με εκατοντάδες Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Επιστολές, Ενημερωτικά σημειώματα, αφίσες, συνεντεύξεις, παρουσία σε εκπομπές και συζητήσεις καταφέραμε να κρατήσουμε πάντα ανοιχτή την επικοινωνία με τους εργαζόμενους και τις Κοινωνίες επί των δράσεων που αναπτύξαμε, στοχεύοντας πάντα στο να ¨βγάλουμε¨ ό,τι το δυνατόν καλύτερο από την κάθε μας ενέργεια. Ούτως ή άλλως, εργαζόμενοι και πολίτες ήταν και είναι πάντα οι Σύμμαχοί μας.
Απολύτως χαρακτηριστικό (και καθόλου τυχαίο) είναι το γεγονός ότι μέσα το 2012 εκδώσαμε 121 Δελτία Τύπου, το 2013, 94 και το 2014, 69 Δελτία . Οι Δε Επιστολές μας και για τα 3 έτη της θητείας μας έφθασαν τις 207 (2012: 47, 2013: 85 και 2014: 75 Επιστολές).
Για το έτος 2012 αναφέρω ως πιο χαρακτηριστικά και ενδεικτικά της δράσεώς μας Δελτία Τύπου, Επιστολές και Ανακοινώσεις:
ü  3/1: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ü  12/1: ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΛΗΜΜΕΛΗΣ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ
ü  12/1: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ
ü  12/: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ
ü  20/1: ENERGA & HELLAS POWER ΦΕΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΔΕΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ.
ü  23/1: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.
ü  24/1: ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ . ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
ü  25/1: ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ENERGA & HELLAS POWER.
ü  25/1: ΣΥΓΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Ο Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ü  26/1:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΤΗΠ. ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
ü  Α27/1:ΝΕΣΤΑΛΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ü  2/2: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΝ.
ü  2/2: ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΨΗΦΙΣΤΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;
ü  2/2: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ –ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ- Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
ü  4/2:ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ü  ΑΙΤΗΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π.ΠΛΑΚΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ (6/2/2012)
ü  9/2:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ
ü  13/2:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ
ü  15/2:ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5» ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΜΕΛΙΤΗ 2»
ü  16/2:ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ
ü  16/2:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΑΕ (16/2/2012)
ü  20/2:ΟΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΕ-ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ GREENPEACE
ü  20/2:ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  23/2:ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΑΦΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ü  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ü  25/2:ΦΘΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΜΟΙ
ü  28/2:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ (28/2)
ü  5/3: ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΔΡΑΜΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΙΣ 5/3 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΩ.Π, ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΣΤΟΥ
ü  7/3:ΕΜΠΡΚΑΚΤΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ
ü  ΣΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΑΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ü  12/3:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5»
ü  19/3:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ü  26/3: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΣΣΕ
ü  29/3:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
ü  30/3:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ 2011. ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ
ü  30/3:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΑΥΤΕΚΩ
ü  10/4:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ ΖΕΡΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε
ü  18/4:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Κ. ΕΝΤΙΓΚΕΡ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Η/Ε ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  18/4:ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 18/4. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  1/5:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ü  3/5:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΣΕ
ü  ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ (3/5) ΝΕΟΥ ΣΩ.Π ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ü  8/5:ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΖΗΤΑ ΣΤΙΣ 8/5 Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΣΕ
ü  9/5;ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ
ü  11/5:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΣΣΕ
ü  15/5:ΔΕΛΤΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΜΥΛΟ
ü  15/5:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ü  17/5:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΟΜΕΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΚΔΜ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ
ü  17/5:ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ
ü  18/5:ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ü  22/5:ΠΑΡΩΝ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ
ü  23/5:ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε
ü  25/5:ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΣΕ
ü  27/5:ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΣΣΕ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ü  27/5: ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΣΣΕ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ü  28/5:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ
ü  1/6: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΤΗΣ «ΗΓΕΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ
ü  1/6:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2012)
ü  5/6: ΕΠΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΣΕ
ü  5/6;ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΚΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ü  6/6:ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ü  6/6;ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ «ΗΓΕΣΙΑ» ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ
ü  7/6:ΣΕ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. ΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  14/6:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ü  11/6:ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ
ü  13/6:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΡΟΣ
ü  14/6: Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ.
ü  ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ
ü  16/6:ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΤΑΘΟΛΙΣΘΙΣΗ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΥ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ
ü  25/6;ΕΠΙΣΤΟΛΗ/ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ Κ. ΛΙΒΙΕΡΑΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ü  25/6:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ü  30/6:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ü  Τ2/7:Ο ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ü  4/7:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ü  9/7:ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 9/7 Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ «ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
ü  10/7:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΛΚΔΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  11/7:ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ/ΟΧΛΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΖΕΡΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΣΕ.
ü  17/7:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ. ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ  ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.
ü  20/7:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΑ
ü  20/7:ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩ.Π ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
ü  21/7:ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΡΟΣ
ü  21/7:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΗ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ü  24/7:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ü  25/7:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
ü  25/7;ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ü  ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ü  9/8;ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ
ü  20/8:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
ü  27/8:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ
ü  29/8:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ (150) ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007)
ü  3/9:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ 2012»
ü  31/8:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ Α.Ε
ü  4/9: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ
ü  4/9;ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ GREENPEACE &WWF ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5»
ü  9/9:ΔΕΛΤΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ» ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ü  11/9:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ-ΖΕΡΒΟΥ: ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ Η «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5»
ü  13/9;ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Δ/ΝΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΘΗΣ (ΔΕΘ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ü  15/9:ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ü  20/9:ΔΕΛΤΙΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
ü  20/9;ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
ü  23/9/2012: ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ü  25/9:ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ (ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ)
ü  2/10: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ 23ΟΥ ΣΩ.Π ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΘΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ü  2/10: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ü  3/10;ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ Κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΝΕΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΕΔ
ü  4/10:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΗΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ ΣΤΙΣ 26/9/2012
ü  5/10;ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ & Γ.Γ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ (ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ) ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ü  8/10;ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΔΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ
ü  11/10;ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ 24ΟΥ ΣΩ.Π ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ü  12/10;ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ
ü  22/10:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩ.Π ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕ ΚΟΥΜΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΑΚΗ. ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΗΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
ü  30/10;ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΕΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ü  31/10;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ Ή ΕΠΙΣΡΟΦΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
ü  1/11:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΚΑΤΣΙΜΗ
ü  4/11:ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ/ΓΕΝΟΠ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7/11/2012
ü  10/11:ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ/ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
ü  12/11:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΡΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 30ο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ü  22/11:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5»
ü  22/11:ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ü  22/11:ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
ü  23/11:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ü  28/11: ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  1/12:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ
ü  3/12:3/12:ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΤΖΑΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΣΩΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ.
ü  3/12:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΜ «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»
ü  4/12;ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ
ü  4/12:ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
ü  7/12:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝ.ΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ 48ΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
ü  11/12:ΔΕΛΤΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5»
ü  14/12:ΣΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΚΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
 
Για το 2013 (Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις):
ü  10/1:ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ
ü  14/1:ΔΕΛΤΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 1ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013
ü  21/1:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΕΟΡΔΑΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ» ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ü  25/1:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ü  29/1:ΕΝΗΜΕΡΩΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 525
ü  29/1:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΤΑΥΤΕΚΩ ΓΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΚΑ
ü  7/2:ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ
ü  8/2:ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΥΤΕΚΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΠΑΡΤΑΚΟΥ  ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013
ü  11/2:ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ü  12/2:ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ü  15/1:ΔΕΛΤΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΟΡΔΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ü  28/2:ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ
ü  7/3:ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΤΙΣ 7/3/2013 Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
ü  7/3:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Κ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ü  12/3:ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ü  1/4:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ Γ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ
ü  ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΔ Μ.ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ 17/4. ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ü  Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙ ΑΤΗΝ 28Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
ü  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ Ε. ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (10/5)
ü  15/5:ΔΕΛΤΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ü  16/5;ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ü  17/5:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ü  17/5;Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ü  17/5:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  21/5;ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ (ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ)
ü  27/5:ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  30/5:ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
ü  4/6:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ü  13/6:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ü  17/6:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΗΠ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΣΩ.Π ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΣΤΟΥ
ü  18/6:ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ BEST SELLER ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ GREENPEACE
ü  26/6:ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  4/7:ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΙΣ 8/7 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ü  12/7:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 8ΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ. ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ 8ΜΗΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ü  17/7:ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ. Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ
ü  22/7:ΥΠΕΡ Α.Π.Ε «ΡΙΧΝΟΥΝ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΠΡΑΣΙΝΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  ΚΥΚΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΟΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 22/7/2013 Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ü  25/7: ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ü  15/8:SOS Η ΔΕΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!! ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ü  ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΘΕΑΣ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΙΣ 7/9 ΚΑΙ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ 8/9
ü  21/8:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΠ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΥ. ΣΥΓΡΟΤΗΣΗ ΣΩΠ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ
ü  26/8;Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.ΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ü  31/8;ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ
ü  4/9:ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ
ü  10/9:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΩΣ ΜΗ ΥΛΠΟΙΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ 8ΜΗΝΑ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
ü  10/9:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ
ü  23/9:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ «ΕΒΑΛΑΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ
ü  24/9:ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΚΛΟΠΗ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΕΔΙΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΟΜΕΑ ΦΥΛΑΞΗΣ
ü  30/9:ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΕΝΟΠ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ Δ.Σ. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 15
ü  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΝ (3/10)
ü  3/10:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Μ.ΠΑΡΜΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 31Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ü  3/10:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΝ
ü  8/10: Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ¨ΣΩΤΗΡΙΑ¨)
ü  10/10:ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ, ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
ü  21/10:ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ü  21/10:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΡΜΑΚΗ
ü  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ
ü  7/11:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
ü  7/11:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ –ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΗ- Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 11/11. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 10/11
ü  8/11:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΗ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ. ΔΕΛΤΙΟ
ü  9/11:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΟΜΕΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΧΑΛΚΟΥ
ü  10/11: ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ
ü  11/11:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΔΕΗ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΚΑ.
ü  17/11:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ü  17/11:ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ» ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ü  18/11:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ
ü  27/11:ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ü  3/12:ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ (2011)
ü  5/12:ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΧΤΑΜΗΝΩΝ (ΘΕΣΕΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΔΟΤΡΟΧΟΥ)
ü  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ» ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΗ ΣΤΙΣ 13 ΚΑΙ 14/12 ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ü  12/12:ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  13/12:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΙΝΟΥΝ 540 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ
ü  18/12:ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ
ü  27/12:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε
ü  31/12:ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
 
Για το 2013 οι σημαντικότερες εκ των επιστολών του σωματείου
ü  9/1:ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΣΗΓΗ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ü  9/1:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΚ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
ü  21/1:ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
ü  29/1:ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ
ü  6/2:ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ü  12/2:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε
ü  15/2:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΗ Κ. ΖΕΡΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5»
ü  25/2:ΠΡΟΣ ΓΕΝΟΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε
ü  7/3:ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η/Ε
ü  20/3:ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΒΑΕ-ΥΒΑΕ ΤΟΥ ΤΑΠ-ΔΕΗ
ü  21/3:ΠΡΟΣ Κ. ΔΑΜΑΣΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ/ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ/ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
ü  26/3:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΒΑΕ-ΥΒΑΕ ΤΟΥ ΤΑΠ-ΔΕΗ
ü  13/5:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Γ’ «ΓΕΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» ΤΗΣ ΕΣΣΕ 2012
ü  15/5:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  24/5:ΠΡΟΣ Κ. ΡΟΒΕΡΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΠ-ΔΕΗ
ü  27/5:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ü  31/5:ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝ.ΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ
ü  3/6:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ (3/6/2013)
ü  11/6:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝ. ΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Π.Δ 115/12
ü  19/6:ΠΡΟΣ ΓΕΝΟΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ
ü  19/6:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ü  20/6:ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΛΚΔΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΡΟΣ
ü  24/7:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΖΕΡΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΙΚΑ ΤΑΠ/ΔΕΗ
ü  7/8:ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ
ü  20/8:ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΛΟΠΗ» ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΞΙΑΣ 437.000 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ü  6/9:ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ
ü  18/9:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
ü  20/9:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ü  24/9:ΠΡΟΣ Κ.ΖΕΡΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΑΣΟΠ/ΔΕΗ ΣΤΟ ΣΥΒΜΟΥΛΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ü  7/10:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5 ΤΟΥ Ν.4046/12 ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ
ü  9/10:ΠΡΟΣ ΤΑΥΤΕΚΩ ΚΑΙ ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ü  26/11: ΠΡΟΣ Κ.ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ü  9/12:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ü  23/12:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΤΕ/ΔΕΗ.ΚΗΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΔΜΗΕ
 
Για το 2014 (Ως Σημαντικότερα Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις παραθέτω τα ακόλουθα):
ü  13/1:ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ü  14/1:ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ ΣΤΙΣ 14/1. ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ü  16/1:ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ
ü  26/1:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩ.Π ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΑΔΜΗΕ
ü  25/1:ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΤΝΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 28/1. ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ü  28/1:ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΡΗΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΑ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ
ü  29/1:ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ 24ΩΡΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ
ü  14/2:ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΛΚΔΜ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ü  18/2:ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ
ü  22/2:ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.
ü  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
ü  ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ». Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
ü  12/3:«ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»  ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ «ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ»
ü  13/3:ΟΙ «ΡΥΠΟΙ» ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η WWF ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΙ
ü  27/3:ΕΝΗΜΡΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΗΣ ΑΓΡΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  27/3:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ü  ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»  ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ü  31/3:«ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗΣ’  Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  ΔΕΛΤΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ü  8/4:ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ.ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. ΕΝΕΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  9/4:Ο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ» ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ
ü  28/4:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
ü  4/5:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
ü  5/5:ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΗ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ 8ΜΗΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ü  ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ RETUNSEE ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ 7/5/2014
ü  14/5:ΔΕΛΤΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΥΣ
ü  16/5:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ü  20/5:Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ, ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ
ü  27/5:ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ü  ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΩΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣΗ ΔΕΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ
ü  4/6:ΠΑΡΩΝ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
ü  14/6:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ
ü  20/6:ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ü  23/6;ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΣ/ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ
ü  ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΤΑ  ΓΙΑ  ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 26/6 ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ
ü  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞ ΗΗΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
ü  5/7:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΝΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΕΠΙΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ,  ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ.
ü  ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ (ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ) ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ
ü  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/7: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ü  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΙΣ 17/7. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ
ü  25/7:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ»
ü  18/8:ΔΕΛΤΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ  ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
ü  Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ (6.9.2014) ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ
ü  6/9:ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ» Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΕΛΩΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ü  8/9:ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ» ΚΑΙ ΤΟ 2014. ΠΑΡΑ ΤΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΑΘΡΩΑ
ü  12/9:ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΚΙΝΗΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΛΚΔΜ
ü  ΣΤΙΣ 2/10 Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
ü  16/10:ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ Β.Ο.Κ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ü  4/11:ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
ü  9/11:ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ Ο ΑΗΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ. ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.
ü  14/11:ΑΠΕ…ΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ
ü  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΙΣ 21/11 ΣΧΕΡΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
ü  26/11:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ü   «ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΙΣ 6/12. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ «OBRENOVACKE DEVOJKE»
ü  ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΙΣ 15/12 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 17,18 ΚΑΙ 19/2/2015
ü  ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 19/12 Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Ν.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ
ü  24/12:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΓΟΛΗΤΗ 34ΩΝ ΕΤΩΝ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΙΔΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 
Επιστολές και ανακοινώσεις του σωματείου για το 2014:
ü  8/1:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΡΙΔΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  10/1:ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ – ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΚΟΖΑΝΗΣ
ü  15/1:ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε
ü  16/1:ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ
ü  22/1:ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 24ΩΡΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΝΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ)
ü  28/1:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ Κ.ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ü  31/1:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ü  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΙΣ 28/2
ü  24/2:ΠΡΟΣ Κ.ΖΕΡΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ
ü  27/2:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΙΓΝΙΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ü  28/2:ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
ü  ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ (7/3): ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Π.Σ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΖΗΤΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ Π.Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ
ü  28/3:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ
ü  28/3:ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ.ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ NACE 520 (ΕΞΟΡΥΞΗ ΛΙΓΝΙΤΗ) ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ü  ΠΡΟΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ (8/4): 36Ο ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ü  8/4:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣΗ ΔΕΗ
ü  15/4:ΠΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΡΑΜΑΣ ΚΚ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
ü  20/5:ΠΡΟΣ Κ.ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ
ü  16/6:ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ü  28/7:ΠΡΟΣ Κ.ΖΕΡΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ü  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ (11/8/2014) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ
ü  17/11:ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΚΔΜ Κ. ΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΤΟΜΕΑ ΦΥΛΑΞΗΣ
 
Για το 2015 (Δελτία Τύπου)
ü  ΣΤΙΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ
 
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ φυσικά, δε σημαίνει μόνο συνδικαλιστικές μάχες, απεργιακές κινητοποιήσεις, εργασιακές διεκδικήσεις, διαπραγματεύσεις, τέφρα και ορυχεία.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σημαίνει παράλληλα, μπροστάρης και πρωταγωνιστής στις Κοινωνικές διεκδικήσεις και σε κάθε δράση που προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι (διαχρονικά) υπάρχει μία αγαστή και  αποτελεσματική συνεργασία του σωματείου με όλους τους κοινωνικούς εκφραστές, με όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, με όλες τις οργανώσεις που έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο και προσπαθούν για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους (αναφέρω ενδεικτικά τους συλλόγους ΑΜΕΑ, Καρκινοπαθών, Σκλήρυνσης κατά πλάκας, τους συλλόγους ενάντια στις εξαρτήσεις, τους συλλόγους αιμοδοτών, την Διασωστική Ομάδα). Επιπλέον, είχαμε ανέκαθεν μία συνεχή συνεργασία με τις Αστυνομικές αρχές του τόπου, την Τροχαία, τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό.
Τις στιγμές που η κοινωνία βγήκε στο δρόμο για να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται (στην υγεία, την παιδεία κοκ), όχι απλά βρεθήκαμε μαζί τους αλλά σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή αναλαμβάνοντας ρόλο και πρωτοβουλίες.
Δώσαμε τη μάχη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τα Νοσοκομεία μας, για το Πανεπιστήμιο, για τη διατήρηση Δημοσίων υπηρεσιών και στηρίξαμε (με όποιο τρόπο μπορούσαμε) δράσεις και πρωτοβουλίες συλλόγων και φορέων προκειμένου να καταφέρουν να υλοποιήσουν σχεδιασμούς με στόχο την προσφορά προς τους πολίτες. Εργαζόμενους, άνεργους, μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους.
Συγκεντρώσαμε υπογραφές, κινητοποιήσαμε κόσμο, παρενέβημεν σε παράγοντες, κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος. Σαφώς και δε θα μπορούσε να έχει γίνει διαφορετικά καθώς ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι μέρη αναπόσπαστα δεμένα. Βρεθήκαμε κοντά στην κοινωνία όταν βγήκα στους δρόμους και την είχαμε πάντα κοντά μας –ειδικά δε τα τελευταία χρόνια στα θέματα που είχαν να κάνουν με την ύπαρξη και λειτουργία της ίδιας της ΔΕΗ-.
ΜΜΕ
Άριστη υπήρξε όμως και η συνεργασία μας με τα ΜΜΕ. Τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο. Επί καθημερινής βάσης βρεθήκαμε να δίνουμε συνεντεύξεις, να συμμετέχουμε σε ενημερωτικές εκπομπές, να πραγματοποιούμε εισηγήσεις (σε σχολεία, περιοδικά, εκδηλώσεις κορυφαίων φορέων και οργάνων σε Περιφερειακό και Πανελλαδικό επίπεδο) να παραθέτουμε στοιχεία και να συμμετέχουμε –με τον τρόπο αυτό- στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης επί των ενεργειακών ζητημάτων, των θεμάτων της ΔΕΗ και φυσικά των εργαζόμενων.
Υγιεινή και Ασφάλεια
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ανέλαβε πρωτοβουλία για εκλογή των Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας.
Δυστυχώς υπηρετώντας μικροσκοπιμότητες σε κάποιους χώρους, δεν πραγματοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή των επιτρπών -με ευθύνη όσων θέλουν να λένε ότι υποστηρίζουν –υπηρετούν τους εργαζόμενους-.
Αιμοδοσία
Στο σημείο αυτό όμως θα ήθελα να κάνω μία ειδική αναφορά στα Δελτία Τύπου που βγάλαμε από το 2012 ως σήμερα και αφορούν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργάνωσε το Σωματείο που λειτουργεί μία τράπεζα αίματος που πραγματικά δίδει ζωή στον τόπο και όχι μόνο. Μία τράπεζα που έχει τιμηθεί από την Προεδρεία της Δημοκρατίας και πλείστους κοινωνικούς φορείς για την σπουδαιότητα της προσφοράς της.
Σε όλους τους χώρους, σε κάθε ευκαιρία ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούσε τον κόσμο να δώσει ότι το πολυτιμότερο. Λίγο αίμα για να σωθεί μία ζωή. Εκατοντάδες φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν ως «σοδειά» της αμέριστης στήριξης των εργαζόμενων και των εθελοντών. Τους ευχαριστούμε πολύ και ευελπιστούμε πως θα συνεχίσουν Μαζί με το Σωματείο την προσπάθεια αυτή γιατί το πιστεύω πραγματικά ότι για όλους μας ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι.
Ξεφυλλίζοντας πριν από λίγο καιρό τις σελίδες του πρώτου τεύχους του περιοδικού ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (1996), στάθηκα στις φωτογραφίες που υπάρχουν, μεταξύ αυτών και η δική μου. Όχι πως ο χρόνος της συνδικαλιστικής μου δράσης δεν είναι πολύ συγκεκριμένος μέσα μου, αλλά πραγματικά κάποιες τέτοιες φωτογραφικές στιγμές κάνουν την διαφορά και συντελούν στο να αντιληφθείς, στο απόλυτο, τον χρόνο που κύλησε.
Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας, με δεδομένο και το γεγονός ότι είμαι έτοιμος να παραδώσω την σκυτάλη της Προεδρίας μου στο Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, να σταθώ πολύ σύντομα στην οχταετή θητεία μου που αποτελεί –εκ των πραγμάτων- το σημαντικότερο κομμάτι της συνδικαλιστικής μου ζωής.
Ήταν κάτι παραπάνω από τιμή για εμένα να ηγούμαι επί 8 συναπτά έτη ενός Σωματείου που καθόρισε πράγματα και καταστάσεις για τους Εργαζόμενους, την Επιχείρηση, την κοινωνία. Ήταν και είναι κάτι παραπάνω από τιμή για εμένα, να απολαμβάνω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και την πίστη τους επί όσων είχα εκφράσει πως πρεσβεύω και επιδιώκω.
Κάθε αγώνα τον ξεκίνησα πιστεύοντας απόλυτα ότι με συνοχή, συνεργασία, διαχρονικότητα και διάρκεια  ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. Δεν διαψεύστηκα. Επιβεβαιώθηκα με το παραπάνω. Όποιος δεν έχει αισθανθεί την ανάσα των υποστηρικτών του στον σβέρκο του κάθε φορά που ξεκινά μία προσπάθεια, δεν ξέρει, πραγματικά, τι θα πει δύναμη. Δεν ξέρει πόσο σημαντικό και αποτελεσματικό είναι να αισθάνεσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε έχουν ανάγκη, που υπολογίζουν την γνώμη σου, που ζητούν τη βοήθειά σου. Ανθρώπους που σε εμπιστεύονται και σε εκτιμούν. Ανθρώπους που θα σου πουν και τα καλά και τα άσχημα. Ανθρώπους που κάποιες φορές θα σε κρίνουν και θα σε κατακρίνουν για τους χειρισμούς σου γιατί θέλουν την επόμενη φορά τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Η πορεία μου ήταν ένας διαρκής αγώνας και σε έναν αγώνα υπάρχουν πολλές πλευρές. Το θέμα είναι να υπάρχει πάντα βασικός προσανατολισμός προς το καλύτερο δυνατό και φυσικά, διαρκής προσπάθεια.
Σαφώς και έγιναν λάθη, σαφώς και υπήρξαν παραλήψεις, φυσικά και θα μπορούσαν κάποια πράγματα να έχουν γίνει καλύτερα. Αυτά όλα όμως είναι ¨οι παράπλευρες απώλειες¨. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι στην γενική προσπάθεια και σε ότι έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα, τα πήγαμε εξαιρετικά.
Θα ήθελα πραγματικά να έχω την δυνατότητα στον κάθε ένα προσωπικά να απευθύνω ένα ειλικρινές ευχαριστώ για την βοήθεια, την συνδρομή, την συνεργασία, την διαφωνία, την συμπόρευση, τους διαξιφισμούς και για ότι άλλο έφεραν στη ζωή μας (την εργασιακή και συνδικαλιστική) όλα αυτά τα χρόνια.
Θα ήθελα πραγματικά να έχω τη δυνατότητα στον κάθε ένα προσωπικά να απευθύνω ένα ειλικρινές συγνώμη για την δυσαρέσκεια και την στενοχώρια που ενδεχομένως να προκάλεσα. Το έχω όμως ξαναπεί και θα το πω και τώρα ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε η πρόθεση για κάτι τέτοιο. Σε καμία περίπτωση.
Λένε πως ¨όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν¨.
Η θητεία μου ως Πρόεδρος του Σωματείου ήταν πραγματικά μία θητεία που μου έδωσε πολλά. Με γέμισε σε αυτά που ήθελα να προσφέρω και επιτρέψτε μου να ομολογήσω ότι αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση να ξέρω ότι τα κατάφερα καλά. Τα καταφέραμε καλά. Σε καμία βέβαια περίπτωση η ολοκλήρωση της θητείας μου δε σημαίνει ότι βάζουμε τελεία και αλλάζουμε κεφάλαιο. Αυτό που κάνουμε είναι να γυρίσουμε σελίδα όπου και πάλι καλούμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να γράψουμε το περιεχόμενό της με τα καλύτερα δυνατά πράγματα. Με αυτά που από κοινού προσδοκούμε και επιδιώκουμε. Εξάλλου τέτοιου είδους δεσμοί δεν μπορούν να παύουν, απλά μπαίνουν σε άλλη βάση. Πάντα για το καλύτερο.
Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Σας καλώ, στο δρόμο, αυτό να μην παρεκκλίνουμε ούτε στιγμή από την βασική μας αρχή που δεν είναι άλλη από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, που θα εκλέξουν οι χιλιάδες εργαζόμενοι που εκπροσωπεί, εύχομαι καλή θητεία. Εύχομαι πραγματικά, η νέα Διοίκηση να είναι καλύτερη στη λειτουργία της και περισσότερο αποτελεσματική στη δράση της από την απερχόμενη, προς όφελος πάντα των εργαζόμενων και της εταιρείας.

 
Σας ευχαριστώ
 
Πτολεμαΐδα 23/1/2015
 
15Ο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

(Από τον Γενικό Γραμματέα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, Αθανάσιο Μάστορα)
 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
 
15Ο Γενικό Συμβούλιο Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
19 χρόνια διαρκούς, δυναμικής, ασυμβίβαστης, αποτελεσματικής και πολλά ακόμα υποσχόμενης παρουσίας και δράσης.
3 χρόνια Γενικός Γραμματέας του μεγαλύτερου, σε Ορυχεία και Σταθμούς Παραγωγής, Συνδικάτου.
 
Η λήξη της παρούσας θητείας, μας βρίσκει να καταγράφουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό όλα όσα πριν από τρία χρόνια διαφαίνονταν στον ορίζοντα. Όλα εκείνα που μας έκαναν να ανησυχήσουμε, να επαγρυπνήσουμε και να προβάλλουμε από την αρχή την μεγαλύτερη και δυναμικότερη αντίσταση που μπορούσαμε. Για τους εργαζόμενους, τη ΔΕΗ, την Κοινωνία. Σε αυτό το τρίπτυχο επικεντρώθηκε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από το ξεκίνημά μου, σε αυτό και θα συνεχίζει.
Στα χέρια μου κρατώ τα Προγράμματα Δράσης που είχα την τιμή να παρουσιάσω (ως Γραμματέας του Σωματείου) στα τρία τελευταία Γενικά μας Συμβούλια. Επιτρέψτε μου να προσθέσω: Προγράμματα Δράσης-Αντίδρασης.
Η ανάγνωσή τους μπορεί να βοηθήσει κάποιον να καταλάβει –κατ’ απόλυτο τρόπο- την πραγματική διάσταση της κατάστασης των τελευταίων ετών ενώ σε σχέση με τους απολογισμούς που έγιναν τα τελευταία χρόνια, μπορεί πλέον να αντιληφθεί το πραγματικό μεγαλείο των όσων πράξαμε. Σε μία περίοδο που η κρίση περνούσε από τα πάντα σαν ανεμοστρόβιλος επιφέροντας πλείστες αρνητικές επιπτώσεις και όλοι θα περίμεναν ένα πενιχρό και «εύκολο» Πρόγραμμα Δράσης, εμείς αποφασίζαμε και καταρτίζαμε (ειδικά αυτά τα 3 χρόνια), ένα Πρόγραμμα διεκδικητικό, απαιτητικό, ανατρεπτικό (πολλές φορές) και ξεκινούσαμε τον αγώνα για την υλοποίησή του. Έτσι πράττει –κύριοί μου και κυρίες- κάποιος που γνωρίζει τις δυνάμεις, τις δυνατότητες και τη δυναμική του. Έτσι πράττει κάποιος που γνωρίζει ότι έχει σύμμαχο χιλιάδες εργαζόμενους και πολίτες.
Ο Απολογισμός Δράσης του Προέδρου αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο των όσων επικαλούμαι.
 
Σήμερα, σε μία συγκυρία που εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από ρευστότητα, δυστοκίες, αγανάκτηση και απογοήτευση εμείς, καλούμαστε να βάλουμε ένα πρόγραμμα δράσης με την προσδοκία να υλοποιηθεί στο μέγιστο και καλύτερο δυνατό βαθμό.
Με δεδομένες τις επικείμενες εκλογές στο σωματείο, αυτό που μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω είναι να εκτιμήσω ότι όπως και να έχει η σύνθεση του Προεδρείο και του Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψει μετά τις διαδικασίες μας, θέλω να πιστεύω ότι οι στόχοι και το πρόγραμμα που θα βάλει θα είναι οι στόχοι που το σωματείο έχει θέσει διαχρονικά και εργάζεται μεθοδικά για την υλοποίησή τους. Σαφώς και θα προκύπτουν καινούρια πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι δεν μπορεί παρά να κινηθούμε επ’ αυτών  που χρόνια τώρα έχουμε στην αιχμή του δόρατός μας:
ü  Καλύτερες συνθήκες, αξιοπρεπή και ακριβοδίκαια αμειβόμενη εργασία
ü  Υγιή Επιχείρηση, δυνατή ΔΕΗ με προοπτικές και δυνατότητες εξέλιξης
ü  Νέες μονάδες
ü  Καθαρό περιβάλλον
ü  Ανταποδοτικά οφέλη στις κοινωνίες (προσλήψεις, αποκατάσταση εδαφών, Τηλεθέρμανση, Μετεγκαταστάσεις κοκ)
 
Επειδή σε αυτό το σωματείο εφαρμόσαμε πάντα το «η ισχύς εν τη ενώσει», θεωρώ ότι στο διεκδικητικό πλαίσιο του προγράμματος δράσης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, όλων ημών δηλαδή, για την επόμενη θητεία είναι:
 
ü  Η μονάδα «Πτολεμαΐδα V¨. Η μεγαλύτερη αναπτυξιακή επένδυση (σε επίπεδο Ευρώπης παρακαλώ). Ναι, μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών υλοποίησής της, εμείς όμως θα πρέπει να είμαστε πάντα παρόντες και να παρακολουθούμε την εξέλιξή τους διασφαλίζοντας όλα αυτά που βάλαμε στο πλαίσιο διεκδίκησης κατασκευής της μονάδας που για να μην ξεχνάμε, είναι μία μονάδα που η σπίθα της δημιουργίας της γεννήθηκε μέσα στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ και –κακά τα ψέματα- ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την έφερε στο σημείο που είναι σήμερα. Και όλα αυτά βέβαια με το βλέμμα στραμμένο στο έργο «Μελίτη ΙΙ».
 
 
ü  «Μικρή ΔΕΗ» και ΑΔΜΗΕ είναι δύο θέματα μεγίστης σημασίας για την κοινωνία μας αλλά και τη χώρα ολόκληρη. Δύο ζητήματα που ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σήκωσε ψηλά, τα ανέδειξε σε όλες τους τις διαστάσεις και που εν αναμονή των Εθνικών Εκλογών δε μπορεί παρά να περιμένει τις εξελίξεις και από εκεί και πέρα να συνεχίσει την προσπάθεια.
 
ü  Λιγνίτης: Το εθνικό μας καύσιμο. Ο Πλούτος της Ελλάδας. Ο Μαύρος Χρυσός μας.
Αυτό λοιπόν το προϊόν που κινεί τα νήματα της Εθνικής μας Οικονομίας, δυστυχώς εξακολουθεί να βάλλεται από τα γνωστά συμφέροντα αλλά κι εμείς δεν ενδίδουμε στις ορέξεις τους και δεν παραδίδουμε το διαχρονικό μας αγώνα ώστε να παραμείνει ο λιγνίτης το Εθνικό μας καύσιμο. Για να παραμείνει φθηνό το ρεύμα που καταναλώνει ο Έλληνας, για να υπάρχει ευστάθεια στο σύστημα, για να παύσουν να πλουτίζουν σε βάρος του Ελληνικού λαού οι γνωστοί «αεριτζήδες».
 
Διασύνδεση
 
 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Στο δρόμο που χρόνια τώρα μαζί πορευόμαστε «γράψαμε» ουκ ολίγα χιλιόμετρα και καταλαβαίνεται πολύ καλά τι θέλω να πω. Αξίζει στο σημείο αυτό –μιας και είναι το πιο νωπό θέμα που έχουμε στα χέρια μας, να αναφερθώ και να εκτιμήσω πως θα διαψευστούν λίαν όσοι μας καταλογίζουν υπερβολές και ανακρίβειες στα σχετικά με την προς υπογραφή νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Μένει να αποδειχθεί σύντομα ότι –με δεδομένες τις υφιστάμενες συνθήκες- θα είναι η καλύτερη και πιο αξιοπρεπείς Συλλογική Σύμβαση.
Τα καταφέραμε καλά λοιπόν και μάλιστα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Θα τα παρατήσουμε τώρα; Όχι βέβαια. Τουναντίον. Με την εμπειρία σύμμαχό μας και με τους εργαζόμενους να μας κοιτούν στα μάτια και να μας δίδουν με τη στάση τους «εντολή» να συνεχίσουμε, αυτό και θα κάνουμε.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γιατί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 
Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: