DEH

DEH

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Συντονιστικές Επιτροπές Ανεξάρτητων Ελλήνων (Π.Ε. Κοζάνης – Φλώρινας): “Ο Εθνικός πλούτος της Φλώρινας παραχωρήθηκε στον Έθνο …εργολάβο της χώρας. Το έγκλημα συνεχίζεται.”

aneksartitoiellines
Με την Δ9/Δ/Φ 6/οικ.16933/4140 απόφαση του ΥΠΕΚΑ εκχωρήθηκε προς εκμετάλλευση το λιγνιτωρυχείο της Βεύης στην Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία ΑΚΤΩΡ.
Μετά από 8 χρόνια (2006 προκηρύχτηκε πρώτη φορά η ανάθεση) κωλυσιεργίας και περίτεχνων ταχυδακτυλουργικών τρόπων, οι πρόθυμοι υπουργοί κατάφεραν επιτέλους να δωρίσουν στην ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ το ορυχείο της Βεύης, αξίας μερικών δις. ευρώ για μόλις 117 εκατ. ευρώ, εξαργυρώνοντας την εύνοια του HELLAS GOLD…man, ΕΘΝΟ…αφεντικού, ΜΕΓΚΑκαναλάρχη, κ. Μπόμπολα.
Μπορεί αλήθεια η κυβέρνηση να μας πει:
Ποιοι ήταν οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος που οδήγησαν στην επιλογή απευθείας ανάθεσης και όχι διεθνούς διαγωνισμού;
Γιατί και για ποιους λόγους μηδενίστηκαν οι 8 από τους 10 υποψηφίους που συμμετείχαν αρχικά στο διαγωνισμό, ώστε να αναδεχθεί μειοδότης ο ΑΚΤΩΡ;
Προφανώς γιατί αυτό βόλευε!!
Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε θα το αναλύσουμε με τεχνικά στοιχεία, καθώς για το συγκεκριμένο θέμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τόσο στον δημόσιο διάλογο όσο και στο κοινοβούλιο, το έχουν εξαντλήσει αναλύοντας και εξειδικεύοντας το μέγεθος του σκανδάλου και τις συνέπειες αυτού του εγκλήματος για την περιοχή και την χώρα.
Δεν είναι τυχαία η περίοδος στην οποία διασπάτε η ΔΕΗ και ταυτόχρονα εκχωρείτε το ορυχείο της Βεύης σε συγκεκριμένο ανάδοχο, ο οποίος πλέον φαίνετε να αποκτά ισχυρό προβάδισμα στην Μικρή Δ.Ε.Η. και δεσπόζουσα θέση στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουμε την μεθόδευση και πρακτική της συγκυβέρνησης και καλούμε τους Έλληνες να προασπίσουν τον Εθνικό πλούτο της χώρας από τους κολλητούς ΜΕΓΚΑλοεργολάβους επιχειρηματίες της κρατικής υποστήριξης και των θαλασσοδανεικών στα δικά τους ΜΜΕ από τις ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες στις πλάτες των Ελλήνων.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: