DEH

DEH

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν κατάλαβε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πόσο διαφορετικό – και ατυχέστατο – είναι αυτό που λέει ο ίδιος περί Καρδιάς V, απ’ ότι ο πρόεδρος του Σπάρτακου Γιώργος Αδαμίδης και οι υπόλοιποι συνδικαλιστές περί “Άγιου 6″ – Προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα μετά την ατυχέστατη δήλωσή του, όμως εκτέθηκε ακόμη περισσότερο

Προσπάθησε να υποβαθμίσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος την – όπως αποδεικνύεται, με τα σημερινά λεγόμενά του – ατυχέστατη δήλωσή του στα εγκαίνια της – 30ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης – περί “Καρδιάς V”  και τα έκανε χειρότερα. Σχολιάζοντας αυτά που δήλωσε, χθες, αποκλειστικά στο kozan.gr,  ο πρόεδρος του Σπάρτακου Γιώργος Αδαμίδης (δείτε εδώ σχετικά), ανέφερε τα ακόλουθα ασυνάρτητα (επιτρέψτε μας το χαρακτηρισμό): ” Άγιος 6 και Καρδιά V. Το ίδιο πράγμα είναι. Συμφωνούμε απόλυτα ότι οι 4 μονάδες του ΑΗΣ Καρδιάς που σβήνουν τα επόμενα 7 χρόνια, πρέπει να αντικατασταθούν. Δε θα μαλώσουμε στα βαφτίσια αν είναι Καρδιά V ή Άγιος 6″.
 

Ο κ. Κουκουλόπουλος προσπάθησε δηλαδή να υποβαθμίσει το θέμα και να το ανάγει αποκλειστικά και μόνο σε θέμα διαφορετικής ονομασίας, όταν ο ίδιος, μίλησε (κι αναφέρεται και στην επίσημο δελτίο τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ), για την κατασκευή σύγχρονης μονάδας στη θέση του σημερινού ΑΗΣ Καρδιάς . Αυτό χαρακτήρισε ο Γιώργος Αδαμίδης ανέφικτο! Την κατασκευή δηλαδή νέας μονάδας στο συγκεκριμένο σημείο, γι’ αυτό μίλησε για “Άγιο 6″, δηλαδή για νέα μονάδα που μπορεί – αφού υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις – να κατασκευαστεί στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου. Άλλωστε, είναι προφανές, πως, οι ονομασίες, δεν προκύπτουν αυθαίρετα, αλλά συνδέονται άμεσα με τις χωροθετήσεις των νέων μονάδων.
Συμπερασματικά, πρόκειται για μια εκ νέου ατυχέστατη δήλωση του Πάρι Κουκουλόπουλο, αποδεικνύοντας πως και οι αρχικές αναφορές του περί Καρδιάς V, ήταν καθαρά ένα “πυροτέχνημα” κι άνευ ουσίας.
- www.kozan.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: