DEH

DEH

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Στο ΚΟΤ της ΔΕΗ εντάσσονται οι εργαζόμενοι της αλυσίδας ΣΜ Λάρισα

Με παρέμβαση του Συλλόγου Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας, την περασμένη Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα ΣΜ Λάρισα εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου:
«Α) Όσοι χρωστάνε σε λογαριασμούς της ΔΕΗ πάνω από 500 ευρώ, για να μην τους κοπεί το ρεύμα να απευθυνθούν στο κατάστημα της ΔΕΗ στη Λάρισα – Καρδίτσης, μέχρι και τις 10 Οκτώβρη, στην κυρία Κάγκαρη 1ος όροφος. Παράλληλα θα κάνουν αίτημα να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο.
Β) Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, που δεν έχουν άμεσο πρόβλημα να κοπεί το ρεύμα (δηλαδή χρέος μικρότερο των 500 ευρώ), αλλά θέλουν να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο, να απευθυνθούν στο κατάστημα της ΔΕΗ, από τις αρχές του επόμενου μήνα.
Όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν φωτοτυπία του λογαριασμού της ΔΕΗ και υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου, όπου θα δηλώνουν αν νοικιάζουν, ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη λόγω χαρατσιού, ή αν ο λογαριασμός είναι στο όνομα του ή της συζύγου. Επίσης θα πρέπει να κάνουν αίτημα στην Επιθεώρηση εργασίας για να τους δοθεί μέρος του πίνακα προσωπικού με τα στοιχεία τους, όπου θα αποδεικνύει ότι είναι εργαζόμενοι της επιχείρησης. Το αίτημα αυτό θα γίνεται στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας, ατομικά από τον καθέναν. Ήδη έχουμε ενημερώσει γι’αυτό.
Γ) Τέλος, σε συνέχεια της υλοποίησης των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, καλούμε τους συναδέλφους των ΣΜ Λάρισα, στην παράσταση της επόμενης Τετάρτης 24/9 στη ΔΕΥΑΛ, όπου θα καταθέσουμε αντίγραφα των λογαριασμών του νερού, διεκδικώντας να μην κοπεί κανενός εργαζόμενου, απλήρωτου, απολυμένου των ΣΜ Λάρισα το νερό, αλλά και να απαλλαγούν οι συγκεκριμένοι από τα Δημοτικά Τέλη που εμπεριέχονται στους συγκεκριμένους λογαριασμούς. Το ραντεβού είναι στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΛ στη Λαγού.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι συνάδελφοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Σωματείου μας, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6), καθημερινά κατά τις ώρες 7 μ.μ. – 9μ.μ., αυτοπροσώπως ή στο τηλ. 2410 250708».

Δεν υπάρχουν σχόλια: