DEH

DEH

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ

Στο  νόμο  Περιβαλλοντική αναβάθµιση και ιδιωτική πολεοδόµηση – Βιώσιµη ανάπτυξη οικισµών Ρυθµίσεις δασικής νοµοθεσίας και άλλες διατάξεις, που ψηφίστηκε, στις 5 Αυγούστου 2014, διορθώθηκε μια αδικία η οποία συντελούνταν εδώ και μερικά χρόνια για εργαζόμενους της περιοχής Δυτικής Μακεδονίας που υπηρετούσαν σε μονάδες του ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ ανα την Ελλάδα.
 
Συγκεκριμένα Οι εργαζόµενοι της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που είναι δηµότες δήµων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και υπάγονται οργανικά σε Υπηρεσιακά Κλιµάκια που εδρεύουν σε άλλη Περιφέρεια της Χώρας, δύναται να µετακινηθούν
στη ΔΕΗ Α.Ε. για την κάλυψη αναγκών σε προσωπικό της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΔΛΚΔΜ), κατόπιν δηλώσεώς τους προς τη ΔΕΗ Α.Ε., που υποβάλλεται εντός προθεσµίας δύο µηνών από την ψήφιση του παρόντος. Οι εργαζόµενοι αυτοί, µετά τη µετακίνησή τους στη ΔΛΚΔΜ, συνεχίζουν να απασχολούνται στα καθήκοντα της κατηγορίας και ειδικότητάς τους, εφόσον απαντώνται στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, άλλως µετατάσσονται αµέσως µετά τη µετακίνησή τους υποχρεωτικά σε άλλη συναφή κατηγορία ή ειδικότητα που υφίσταται στη ΔΛΚΔΜ, βάσει των τυπικών τους προσόντων”.
 
Η παραπάνω είδηση δημοσιεύθηκε κατ΄αποκλειστικότητα από το kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: