DEH

DEH

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Κάτι γίνεται στη γειτονιά μας και δε νοιάζεται κανείς!

 
Με μεγάλη μου θλίψη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν αναμενόμενο, διαπίστωσα ότι εδώ και μερικές μέρες έχει σταματήσει η διακίνηση λιγνίτη από το ορυχείο Αχλάδας προς τον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ. Η δικαιολογία είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το Υπουργείο Οικονομικών, όσον αφορά την προκαταβολή του Λιγνιτικού Τέλους που είναι υποχρεωμένη να πληρώνει κάθε φορά η εταιρία που κάνει την εξόρυξη.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι το παιχνίδι που ¨παίζεται¨
τα τελευταία χρόνια με το πιο σωστό σύστημα του ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ (απολύσεις προσωπικού – στάση πληρωμών- σταμάτημα του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ κ.α.) έχει πάντα το ίδιο αναμενόμενο αποτέλεσμα ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ και ΧΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: ο εκβιασμός είναι άμεσος, ενόψει μάλιστα της δημιουργίας και της πώλησης της ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ. Μαθαίνουμε από παπαγαλάκια… της πολιτικής ότι στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής και με πρόφαση για άλλη μια φορά τα προαπαιτούμενα… του Μνημονίου για να πάρουμε άλλη μια δόση θα περάσει το κατάπτυστο και αντισυνταγματικό για τον Λαό μας νομοσχέδιο. Δυστυχώς για την Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα την Φλώρινα το Μήνυμα των Εκλογών με την εκλογή Καρυπίδη στην Περιφέρεια δεν έφτασε στην Αθήνα … και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι μας έχουν γραμμένους… στα υποδήματά τους. Ούτε ένας Βουλευτής της περιοχής δεν συμμετέχει στο θερινό τμήμα που θα περάσει το επίμαχο νομοσχέδιο. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Είναι τυχαίο που ένας από τους διεκδικητές της υπό δημιουργίας ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ είναι και ο ιδιοκτήτης του ΑΚΤΩΡΑ που έκλεισε το ορυχείο της ΑΧΛΑΔΑΣ;
Είναι επίσης τυχαίο που κανένας δεν αναφέρει αυτό το θέμα και όλοι στρουθοκαμηλίζουν;
Που είστε κύριοι Δήμαρχοι πρώην υποψήφιοι των Δήμων και της Περιφέρειας;
Που είναι οι συνδικαλιστές, το Εργατικό Κέντρο οι Φορείς του τόπου;
Ξέχασα όσοι νίκησαν επαναπαύονται στην νίκη τους και περιμένουν να δρέψουν δάφνες;
Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο ΛΑΟΣ θα χάσει από την περιουσία του και αυτοί που ξεπουλάνε και χαρίζουν θα κοιμούνται ήσυχοι, άλλωστε έχουν καλύψει τις βιοποριστικές τους ανάγκες όπως και των παιδιών τους και βάλε…
ΚΑΗΜΕΝΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ… ΚΑΗΜΕΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑ !!!!!

Προβληματισμένος Φλωρινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: