DEH

DEH

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Γιώργος Δακής από τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου: «Δεν διαπραγματευόμαστε το Δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ»

Υπέρ του δημοσίου χαρακτήρα της ΔΕΗ τάχθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, σε συνάντηση που είχε σήμερα με στελέχη και εργαζόμενους στον Ατμοηλεκτρικό σταθμό του Αγίου Δημητρίου.
«Για λόγους προάσπισης ζωτικών μας συμφερόντων που έχουν να κάνουν με το αύριο των επόμενων γενεών επαναλαμβάνω εδώ στον ΑΗΣ, την πολύ καθαρή μας θέση για τη ΔΕΗ.
Αποτελούμε ένα κομβικό κομμάτι της ευστάθειας, της σταθερότητας, της δυναμικής για όλη την πατρίδα μας μέσα από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Η ΔΕΗ πρέπει να διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα της, γιατί αυτό διασφαλίζει τα ζωτικά συμφέροντα του τόπου που έχουν να κάνουν με τις αποκαταστάσεις των εδαφών, τις μετεγκαταστάσεις οικισμών με την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου αλλά και με την επαναπόδοση των εδαφών στοιχείο για το οποίο βρισκόμαστε σε δικαστική παρέμβαση τόσο στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όσο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι τέλος, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δακής, ώστε οι επόμενες γενιές να μην ζήσουν ως δουλοπάροικοι, σε τρίτους ξένους ιδιοκτήτες της γης μας, που αναγκαστικά απαλλοτριώθηκε και απαλλοτριώνεται».
 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: