DEH

DEH

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Η τρόικα έρχεται για τη ΔΕΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η τρόικα έρχεται για τη ΔΕΗ 
Η κυβέρνηση είναι όμηρος των μνημονιακών πολιτικών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επίσκεψη της τρόικας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
Άλλη μια επίσκεψη της τρόικας ξεκινά, έχοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρό της την ιδιωτικοποίηση μέρους της ΔΕΗ με σκοπό τη συρρίκνωσή της και τη συμμόρφωση με τις «μνημονιακές υποχρεώσεις» από την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.

Την ίδια στιγμή που η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους έχει ουσιαστικά ανοίξει, η κυβέρνηση είναι όμηρος της τακτικής της απαρέγκλιτης εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών και τα δίνει όλα, εκλιπαρώντας για μια πολιτική δήλωση στήριξης πριν τις ευρωεκλογές από τους δανειστές, χωρίς να διανοείται να ψελλίσει το οτιδήποτε που δεν είναι αρεστό στην κ. Μέρκελ.

Ο λαός μας, όμως, έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα ποιοι μπορούν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της χώρας, ποιοι μπορούν να διαπραγματευτούν και να πετύχουν μαζί με τους λαούς τις Ευρώπης την ήττα των ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών λιτότητας. Η Ελλάδα από πειραματόζωο της κρίσης μετατρέπεται στην αχίλλειο πτέρνα του κυρίαρχου νεοφιλελεύθερου μοντέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: