DEH

DEH

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Κουίζ: Ποιός Μεγαλοσυνδικαλιστής της ΔΕΗ έχει σχέση με Ρουσφέτια ?

1-1Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η σημερινή μου ανάρτηση είναι μια καλή ευκαιρία να γελάσουμε. Αλλά δυστυχώς τα  πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει οι εργαζόμενοι να γνωρίζουν πολύ καλά τι ρόλο παίζουν κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι συνδικαλιστές και τους εκπροσωπούν.  Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για στέλεχος μεγάλης παράταξης και κορυφαίο παράγοντα των εργατικών – συνδιακαλιστικών πραγμάτων στην Αρκαδία.
Παρόλο λοιπόν που πλέον πολλοί εργαζόμενοι γνωρίζουν γιατί ήταν παρόντες όταν ειπώθηκε αυτό που θα σας διηγηθώ , εγώ θα σας αναφέρω ένα μικρό διάλογο που έλαβε χώρα προχθές  στην συνάντηση που είχαν οι συνδικαλιστές από την Μεγαλόπολη με τους εκπροσώπους της ΔΕΗ , όπου ένα στέλεχος της ΔΕΗ απευθυνόμενος στον συγκεκριμένο  συνδικαλιστή – που τον διέκοπτε συνέχεια -  του είπε: Καλές οι συνδικαλιστικές κορώνες συνάδελφε αλλά συνδικαλισμός με ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ δεν γίνεται!!
Θα πει κανείς ότι ήταν απλά μια διατύπωση που βγήκε από την ένταση του διαλόγου. Αλλά το παράδοξο είναι ότι ο λαλίστατος – όλη την ώρα – συνδικαλιστής μετά την αναφορά αυτή κατάπιε κυριολεκτικά την γλώσσα του και δεν ξαναμίλησε.
Θα περίμενε κανείς αυτός ο συνδικαλιστής να δώσει μια κάποια απάντηση σε αυτή την τόσο σοβαρή κατηγορία. Μέχρι στιγμής τίποτα!
Θα περίμενε κανείς οι υπεύθυνοι της παράταξης του να τον καλέσουν να δώσει εξηγήσεις. Μέχρι στιγμής τίποτα!
Θα περιμένουμε ακόμα λίγο μήπως βρεθεί κάποιος που να έχει πάνω του λίγο ευθιξία και να δώσει κάποιες εξηγήσεις στους εργαζόμενους. Αν τελικά δεν βρεθεί θα επανέρθουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: