DEH

DEH

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς όλους τους συναδέλφους της ΔΕΗ Α.Ε. ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΑΝΤ. ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 Αγαπητοί συνάδελφοι
 Στις 20.02.2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα   10.00μ.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΗ Α.Ε σε τακτική συνεδρίαση με τα κάτωθι θέματα Ημερήσιας Διάταξης.
ΘΕΜΑ 1
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ – ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Επικύρωση αποτελεσμάτων Διαδικασίας με Διαπραγματεύσεις μετά από Προηγούμενη Προκήρυξη και ανάθεση προμήθειας, μεταφοράς, εγκατάστασης, θέσης σε λειτουργία και παράδοσης «με το κλειδί στο χέρι» δέκα έξι (16) φορητών ηχομονωμένων Η/Ζ ισχύος 1,2 ÷ 1,5 MW το καθένα.
Το Δ.Σ. αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ
Στη μειοδότρια εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT A.B.E.E. της προμήθειας, μεταφοράς, εγκατάστασης, θέσης σε λειτουργία και παράδοσης «με το κλειδί στο χέρι» στον ΑΣΠ Θήρας, οκτώ (8) καινούργιων  Φορητών Ηχομονωμένων Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών με κινητήρα Mitsubishi S16R-PTA και γεννήτρια Stamford  P1734E, συνοδευόμενα με ανταλλακτικά, έναντι συνολικού τιμήματος  3.985.117,67 Ευρώ.
ΘΕΜΑ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ορισμός Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπογραφή της δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 4, παράγρ. 2 του Ν. 3556/2007, για τη χρήση 1.1.2013 έως 31.12.2013.
Το Δ.Σ. αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ
                Τον ορισμό των κ.κ. :
1.1.         Ουρ. Αικατερινάρη, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου
και
1.2.         Παν. Αλεξάκη, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου,
όπως υπογράψουν τη συνημμένη δήλωση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 4, παράγρ. 2, του Ν. 3556/2007, που αφορούν τις :
α.  Συνημμένες Οικονομικές Καταστάσεις της «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.», για τη χρήση 01.01.2013 έως 31.12.2013, οι οποίες καταρτίσθηκαν σύμφωνα με τα ισχύοντα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα όπως έχουν υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απεικονίζουν κατά τρόπο αληθή τα στοιχεία του ενεργητικού και του παθητικού, την καθαρή θέση και τα αποτελέσματα χρήσεως της «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε», καθώς και των επιχειρήσεων που περιλαμβάνονται στην ενοποίηση εκλαμβανομένων ως σύνολο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 του Ν.3556/2007 και,
β.  Τη συνημμένη Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, που απεικονίζει κατά τρόπο αληθή την εξέλιξη, τις επιδόσεις και τη θέση της «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.» , καθώς και των επιχειρήσεων που περιλαμβάνονται στην ενοποίηση εκλαμβανομένων ως σύνολο, συμπεριλαμβανομένης της περιγραφής των κυριότερων κινδύνων και αβεβαιοτήτων που αντιμετωπίζουν.
ΘΕΜΑ 3
ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.
Έγκριση του Επιχειρηματικού Σχεδίου της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. για την περίοδο 2014-2018.
Το Δ.Σ. αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ
Η παρούσα εισήγηση αφορά στην έγκριση του Επιχειρηματικού Σχεδίου της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. για την πενταετία 2014-2018. Σκοπός της εταιρείας είναι με την ολοκλήρωση της εφαρμογής του, να έχει υπερδιπλασιάσει το χαρτοφυλάκιο εγκατεστημένης ισχύος που διαθέτει και να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό το μερίδιο της αγοράς που κατέχει. Το Επιχειρηματικό Σχέδιο προβλέπει επενδύσεις συνολικού ύψους € 398,24 εκατ. και εκτιμά πως η εγκατεστημένη ισχύς της ΔΕΗ Ανανεώσιμες θα ανέλθει στα τέλη του 2018 στα 331 MW. Επιπλέον, εκτιμά πως στο τέλος της εφαρμογής του, ο κύκλος εργασιών θα ανέρχεται σε €  56,13 εκατ. ενώ τα Καθαρά Κέρδη της εταιρείας εκτιμάται πως θα διαμορφωθούν σε € 14,07 εκατ.
 
Υ.Γ. Ας μου επιτραπεί από όλους σας….
Στην Φρόσω Φούντογλου, του αγώνα
της οικογένειας,
της προσφυγιάς για καταξίωση,
της εργασίας για προσφορά στους ασθενείς,
του συνδικάτου για καλύτερο μέλλον στους εργαζόμενους,
της παράταξης για πολιτική δικαίωση.
                          Σεβαστικά
                         Καλό Ταξίδι
 

Σας ευχαριστώ

 

Καραλευθέρης Παντελής
Μέλος Δ.Σ. ΔΕH
Εκπρόσωπος Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια: