DEH

DEH

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ: OΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ...

Την ώρα που δίνουμε τη μεγάλη μάχη για την σωτηρία του
ΑΔΜΗΕ και εκατοντάδες εργαζόμενοι στον όμιλο ΔΕΗ αγωνιούν για το εργασιακό τους μέλλον, ορισμένοι  συνεχίζουν με ξεπερασμένες  τακτικές να μας θυμίζουν για ποιους λόγους οδηγηθήκαμε στην απαξίωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Διαβάζουμε με περισσή έκπληξη σε διαδικτυακούς ιστότοπους μία ανακοίνωση απάντηση του ΕΑΜΕ προς την ΔΑΚΕ για ένα σχέδιο επιστολής που δεν έχουμε δημοσιεύσει  πουθενά!!!

ΑΠΟΡΟΥΜΕ λοιπόν με την απάντηση του ΕΑΜΕ προς την ΔΑΚΕ σε ένα σχέδιο επιστολής που αφορά το επερχόμενο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ,  η οποία δεν έχει επιδοθεί σε κανέναν επικεφαλή παρατάξεων  και σε κανένα μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας.
ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ  λοιπόν πως βρέθηκε στα χέρια τους, μια ΜΗ δημοσιευμένη δική μας επιστολή και πως απαντούν αφού δεν έχει  πρωτοκολληθεί ούτε καν γνωστοποιηθεί σε κανένα συνδικαλιστικό στέλεχος και  παράλληλα ο μόνος που γνωρίζει το περιεχόμενο της είναι ο υπάλληλος της Ομοσπονδίας που έχει την εντολή να την γράψει.
Δυστυχώς για τους συναδέλφους μας στο ΕΑΜΕ βιάζονται αναίτια ενώ προτεραιότητα ετούτη τη στιγμή είναι η κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, η απόσυρση της νομοσχεδίου που αφορά τον  ιδιοκτησιακό διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ και η απόσυρση της τροπολογίας που βάζει σε κίνδυνο το ασφαλιστικό μας.
Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ έχει καλέσει  κατ’ επανάληψη  όλες τις παρατάξεις και όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία (και των συνταξιούχων) σε ένα ανοικτό διάλογο ώστε να αντιμετωπίσουμε από κοινού, ενωμένοι και συσπειρωμένοι σε μία αναγεννημένη ΓΕΝΟΠ,  τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ και να σταματήσουμε με αγώνες και κινητοποιήσεις τα σχέδια ξεπουλήματος της μεγαλύτερης Επιχείρησης της πατρίδος μας.
                                     Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: