DEH

DEH

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ομιλία της Βουλευτού Ν. Κοζάνης και Τομεάρχου Ενέργειας και Υποδομών κας Ραχήλ Μακρή σχετικά με το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ


Ραχήλ Μακρή: «Γενιές Ελλήνων θυσιάστηκαν, δίνοντας ακόμα και τη ζωή τους για να υπάρχει σήμερα το τεράστιας αξίας εθνικό δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Δεν θα επιτρέψουμε να το κάνετε δώρο σε έναν ιδιώτη»

   Συνεχίζοντας απρόσκοπτα το καταστροφικό της έργο, η συγκυβέρνηση ξεπουλά το εθνικό δίκτυο μεταφοράς ενέργειας, καθιστώντας τη χώρα ενεργειακά εξαρτημένη από τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών. Ο κος Σαμαράς, πιστός και υποτελής στις μνημονιακές προσταγές της Τρόικα και των δανειστών αθετεί τις δηλώσεις του στο Ζάππειο ΙΙ και τις προγραμματικές δηλώσεις του στην Βουλή τον Ιούλιο του 2012 όπου είχε δηλώσει ότι «τα δίκτυα δεν πωλούνται», προδίδοντας τον κόπο, τον ιδρώτα και τις θυσίες όλων των Ελλήνων που «έχτισαν» το δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας από το υστέρημά τους.

   «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», όπως τόνισε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών, κα Ραχήλ Μακρή κατά την συζήτηση στη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Νομοσχεδίου «Ρύθμιση Θεμάτων της ΑΔΜΗΕ ΑΕ», «δεν θα γίνουμε συνυπεύθυνοι στις δολοπλοκίες και τις υπόγειες συμφωνίες. Έχουμε την ηθική υποχρέωση να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Έθνους και το πράττουμε στην κρίσιμη στιγμή.

Ό,τι και να αποφασίσετε έχουμε το υπέρτατο καθήκον να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές των Ελλήνων τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα των προγόνων μας.

       Και θα το πράξουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: