DEH

DEH

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σωματεία Εργαζομένων Ομίλου ΔΕΗ στο ΛΚΔΜ


 

ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ: ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

 
«Η  ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Σε αυτό πίστεψαν και αυτό απέδειξαν οι συμμετέχοντες στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28/1 στην Πτολεμαΐδα με τη συμμετοχή των Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Ομίλου ΔΕΗ Α.Ε, με τη συμμετοχή εργαζόμενων, συνταξιούχων, θεσμικών και πολιτικών φορέων, κοινωνικών/εμπορικών πολιτιστικών/εκπαιδευτικών συλλόγων, ανέργων και πλήθος πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ü  Ένα Συλλαλητήριο μαζικό και δυναμικό ως και αρμόζει στο λόγο για τον οποίο οργανώθηκε.

ü  Ένα Συλλαλητήριο ενάντια στην πώληση του ΑΔΜΗΕ που αποτελεί την ραχοκοκαλιά του Εθνικού Ενεργειακού Δικτύου.

ü  Ένα Συλλαλητήριο ενάντια στις προκλητικές προθέσεις της Τρόικας και της Συγκυβέρνησης που βάλθηκαν να ξεπουλήσουν τον Εθνικό πλούτο.

ü  Ένα Συλλαλητήριο που έστειλε μήνυμα αντίστασης όχι μόνο στην πώληση του ΑΔΜΗΕ αλλά και σε όλες της αρνητικές εξελίξεις που αυτή ενέχει και έχουν δρομολογηθεί για υλοποίηση.

       Η φωνή αντίστασης που ύψωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μέσα από το Συλλαλητήριο,  συνιστά μήνυμα με αποδέκτες όλους εκείνους που με τις αποφάσεις που θα λάβουν, θα δρομολογήσουν την εξέλιξη ή την οπισθοδρόμηση όχι μόνο για την Περιφέρεια της Δ. Μακεδονίας αλλά και για όλους τους Έλληνες πολίτες. 

Η ανάγκη να σώσουμε και να σώσουν τη ΔΕΗ, σημαίνει ανάγκη να σώσουμε το βιός, τις δουλειές και το μέλλον μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: