DEH

DEH

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στη διαδικασία πώλησης του ΑΔΜΗΕ

Καβάλα- Δράμα
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Καβάλας και Δράμας θα πραγματοποιήσουν δράση ενάντια στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), τη Δευτέρα 27/1/2014 και ώρα 10:00’ στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης Φιλίππων που βρίσκονται στο 17ο χλμ. της Ε.Ο. Καβάλας Δράμας (απέναντι από τα μάρμαρα Σκαρή). Θέτουμε τους βουλευτές προ των ευθυνών τους.
Για εμάς δεν είναι αποδεκτό μέσα σ’ ένα χρόνο ο Πρωθυπουργός ν’ αλλάζει θέση κι εκεί που πέρσι έλεγε ότι το δίκτυο μεταφοράς αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και ευαίσθητο κομμάτι της ασφάλειας της χώρας, που θα παραμείνει
ολοκληρωτικά υπό κρατικό έλεγχο, φέτος ξαφνικά να το ξεπουλά με ταχύτατες διαδικασίες έναντι ευτελούς τιμήματος.
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων και βρισκόμαστε κοντά τους χωρίς συμβιβασμούς.
Θεσσαλονίκη
Με αφορμή τις κατεπείγουσες διαδικασίες πώλησης του Α.Δ.Μ.Η.Ε. (ΔΕΗ), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κλιμακώνουν τις δράσεις τους, ενάντια στο ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού.
Τη Δευτέρα 27/01/2014 και ώρα 08.30΄στο Κέντρο Υψηλής Τάσης περιοχή Δόξα Θεσσαλονίκης (πίσω από το Καυτανζόγλειο Στάδιο), με την παρουσία των Βουλευτών κας Ραχήλ Μακρή, κ. Γαβριήλ Αβραμίδη και κας Σταυρούλας Ξουλίδου, πολιτευτές, στελέχη και φίλοι του Κινήματος, διαδηλώνουμε την συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται στη λεηλασία της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: