DEH

DEH

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ομιλία της Βουλευτού Ν. Κοζάνης και Τομεάρχου Ενέργειας και Υποδομών κας Ραχήλ Μακρή σχετικά με το ξεπούλημα τουΑΔΜΗΕ (BINTEO)

Ραχήλ Μακρή προς συγκυβέρνηση για το ξεπούλημα των δικτύων της Χώρας: «Για μια ακόμα φορά παραβιάζετε το Σύνταγμα και τη νομολογία και προσβάλετε το Κοινοβούλιο και τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού.»
            Με τα λόγια του Αμερικάνου Προέδρου Χέρμπερτ Χούβερ η Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή συνόψισε την ανεδαφικότητα των επιχειρημάτων των Βουλευτών και Υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που υπερασπίζονται το δώρισμα του δικτύου μεταφοράς ενέργειας σε κομματικούς ημετέρους.
            Μεταξύ άλλων, στην ομιλία της, η κα Μακρή υπογράμμισε απευθυνόμενη στους Υπουργούς της Συγκυβέρνησης:
 
   «Προφανώς, έχετε δεχθεί πολλές πιέσεις για να δωρίσετε
μία επιχείρηση με πραγματική αξία 8 δισεκατομμυρίων ευρώ αντί μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων. Καταλαβαίνουμε ότι τα κέρδη που θα προκύψουν για τον ενδεχόμενο αγοραστή θα είναι τεράστια. Μην κοροϊδεύετε τον ελληνικό λαό και μην επιχειρείτε να παραπλανείτε το Κοινοβούλιο με το να αναγράφετε στα συνοδευτικά του νομοσχεδίου έγγραφα ότι το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ το επιβάλλει η Οδηγία 2009/72. Η επιλογή είναι δική σας, όπως και η ευθύνη εκποίησης της δημόσιας περιουσίας».
            Η κα Ραχήλ Μακρή, όπως έχει δηλώσει, θα αγωνιστεί με όλα τα θεσμικά, νόμιμα και θεμιτά μέσα για την υπεράσπιση του συμφέροντος των πολλών έναντι της ληστρικής διάθεσης διασπάθισης της Δημόσιας Περιουσίας που διακατέχει τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Τα ψέματα τελείωσαν. Όποιος συναινεί στην πώληση δικτύων στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα βάζει χέρι στο Δημόσιο Ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: