DEH

DEH

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ: Από την άλλη εβδομάδα ξεκινά η καταβολή των προκαταβολών έναντι του εφάπαξ για όσους έχουν βγει στη σύνταξη το Δεκέμβριο του 2013

Συνάδελφοι,
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2014 από το Υπουργείο Εργασίας.
1)   Από την άλλη εβδομάδα ξεκινά η καταβολή των προκαταβολών έναντι του εφάπαξ για όσους έχουν βγει στη σύνταξη το Δεκέμβριο του 2013 και δεν πληρώθηκαν αυτή τη βδομάδα στην πρώτη φάση.
2)   Από βδομάδα θα είναι έτοιμη η κατάσταση των εφάπαξ για πληρωμή. Η νέα λίστα θα περιλαμβάνει τους υπόλοιπους του Δεκέμβρη του 2012, του Ιανουαρίου του 2013 που έχουν οριστικές αποφάσεις, αλλά και παλαιότερους που εντωμεταξύ έχουν βγάλει οριστική απόφαση.
3)   Το σύνολο των εφάπαξ για όλο το 2013 και σύμφωνα με την έκδοση των οριστικών αποφάσεων ανέρχεται στα 17 εκατομμύρια περίπου. Με δεδομένη την εξασφάλιση της καταβολής του πάγιου πόρου για το 2014 (25 εκατομμύρια) και σε συνδυασμό με την καταβολή των εισφορών (εργοδότη – εργαζομένων), υπάρχει η εγγύηση απρόσκοπτης πληρωμής των εφάπαξ μέχρι και τέλος του Ιουλίου του 2013, με την προϋπόθεση ότι τους έχει εκδοθεί οριστική απόφαση μέχρι το τέλος του 2013.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο 2013 πληρώθηκαν εφάπαξ περίπου 7000 συνάδελφοι από τα 137 εκατομμύρια του πάγιου πόρου και τις εισφορές μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
   ΑΝ. ΔΗΜΑΚΗΣ                             ΠΑΝ. ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: