DEH

DEH

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Καταγγελία Ραχήλ Μακρή για αποκλεισμό από το Περιφ. Συμβουλ. Δ.Μ. για την πώληση ΑΔΜΗΕ - ΔΕΗ. Καταγγέλει ερασιτέχνες που βάζουν ανθρώπους να την κατηγορούν.



     Η καταγγελία της βουλευτού Ν. Κοζάνης είναι σοβαρή και δείχνει σκοπιμότητα από τον Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περ. Συμβ. εάν αληθεύουν τα όσα έγραψε, καθώς το θέμα πώλησης του ΑΔΜΗΕ και στην συνέχεια της μικρής ΔΕΗ και μετοχοποίησης 17% είναι άκρως σοβαρό και σημαντικό τόσο για την χώρα όσο και για την Φλώρινα -Πτολεμαΐδα - Κοζάνη. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπεύθηνος συνδικαλιστικού στους ΑΝ.ΕΛ είναι ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Α.Βατάλης. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το ήξερε ο Βατάλης το ηξερε, η Μακρή δεν το ηξερε, ποιός δουλεύει ποιόν, η υπάρχει ανωργανωσιά στο κόμμα του facebook, η ο Βατάλης δεν είπε τίποτα, κακός,, η μας δουλεύει η Μακρή, η ο θεός να σε φιλάει με αυτούς τους Ανεξάρτητους τρόπος του λέγειν.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ο Βατάλης το ήξερε δεν σημαίνει ότι η κα Μακρή έπρεπε να πάει στην περιφέρεια, σύμφωνα με την κοινή λογική ο φορέας σε καλεί, αν δεν σε καλέσει τότε σημαίνει πως 1) Στον φορέα περ.Δυτ.Μακ. υπάρχει μεγάλη ανοργανωσιά 2) προφανώς δεν την ήθελαν να είναι παρών.
Δηλ ο Παπαδόπουλος και ο Κωνσταντινίδης που δεν ήταν να υποθέσουμε πως υπάρχει ανοργανωσιά στην ΝΔ δυστυχώς ο θεός δεν μας φυλάει, μας γύρισε την πλάτη. Το ερώτημα λοιπόν από την στιγμή που η κα Μακρή εδώ και μέρες δήλωσε ανεξαρτητοποίηση από τους ΑΝΕΛ με ποιο δικαίωμα ο Βατάλης ή ο Δεληγιώργης ή έστω η Νομαρχιακή των ΑΝΕΛ να την πέρναν τηλέφωνο. Μάλλον το πρόβλημα σου είναι ο Βατάλης και όχι η Μακρή ή η περιφέρεια που θεσμικά καλεί.