DEH

DEH

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η ΔΕΗ είναι η εικόνα της κοινωνίας, λέει ο Θόδωρος Κανελλόπουλος - Οι ζεστές καρέκλες των Υπουργών και η ηλικιωμένη από την Αγία Αικατερίνη

Πάτρα: Η ΔΕΗ είναι η εικόνα της κοινωνίας, λέει ο Θόδωρος Κανελλόπουλος - Οι ζεστές καρέκλες των Υπουργών και η ηλικιωμένη από την Αγία Αικατερίνη Τι είπε στον Antenna Πάτρας 105.3
"Η ΔΕΗ είναι η εικόνα της κοινωνίας. Μέχρι σήμερα η Πολιτεία δεν έχει κάνει τίποτα για να διευκολύνει τους πολίτες ώστε να έχουν φτηνή πρόσβαση στο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος", είπε σήμερα στον Antenna Πάτρας 105.3 και στην εκπομπή "Φόρα παρτίδα" των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων της ΔΕΗ στην Αχαία Θόδωρος Κανελλόπουλος.
Μάλιστα, ο κ. Κανελλόπουλος υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να μιμηθεί την περίπτωση της Κύπρου και μέσω του ΕΣΠΑ να επιδοτήσει ουσιαστικά την εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων στα σπίτια ώστε να φθηνύνει αποφασιστικά η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.
"Από τις ζεστές καρέκλες τους οι Υπουργοί δεν μπορούν να καταλάβουν την ανάγκη μιας ηλικιωμένης γυναίκας από την Αγία Αικατερίνη στην Πάτρα που επιχειρεί να ζεσταθεί με ζεστές μπουκάλες", είπε ο κ. Κανελλόπουλος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: