DEH

DEH

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Βγάζουν τα... μάτια τους μπροστά στα ρολόγια της ΔΕΗ!

Το απίστευτο βίτσιο νεαρού ζευγαριού που έχει γίνει "ανέκδοτο"...
"Φουσκωμένοι" λογαριασμοί, χαράτσια και όλα τα σχετικά, εσείς; Άφθονο σεξ εμείς! Η ιστορία είναι λίγο απίστευτη, αλλά είναι αληθινή και έχει συζητηθεί εδώ και καιρό από ενοίκους πολυκατοικίας κοντά στην Τριών Ναυάρχων.
Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι που μένουν μαζί στο ίδιο διαμέρισμα, αλλά ωστόσο φαίνεται ότι έχουν ένα «βίτσιο». Αρέσκονται να συνουσιάζονται, όχι στο κρεβάτακι τους ή έστω μέσα στο σπίτι τους, αλλά στο υπόγειο της πολυκατοικίας, εκεί που είναι τα ρολόγια της ΔΕΗ.
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν βαρεθεί να βρίσκουν προφυλακτικά αλλά και διάφορά αποτελέσματα της ερωτικής συνεύρεσης του ζευγαριού, ενώ η καθαρίστρια έχει κάνει αρκετές συστάσεις στον διαχειριστή ο οποίος έχει διαπιστώσει ότι οι δύο νέοι είναι αυτοί που κάθε τόσο συνουσιάζονται μπροστά από τα ρολόγια της ΔΕΗ. Η μεγάλη απορία βέβαια όλων είναι από πού προκύπτει το συγκεκριμένο «βίτσιο» του ζευγαριού που είναι καθόλα νόμιμα και έχει και κρεβατάκι για να στεγάσει τον έρωτα του.
Έτσι, το ανέκδοτο που κυκλοφορεί μεταξύ των ενοίκων είναι χαρακτηριστικό: Βγάζουν τα μάτια τους μπροστά από τα ρολόγια της ΔΕΗ, παίρνοντας έτσι την δικιά τους εκδίκηση για τους λογαριασμούς που τους έρχονται. Και έτσι όπως είναι φουσκωμένοι οι λογαριασμοί «φουσκώνουν» και αυτοί όταν βρίσκονται μπροστά στους μετρητές του ηλεκτρικού ρεύματος. Βίτσια είναι αυτά…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: