DEH

DEH

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΤΕ ΔΕΗ : ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

 
Ελληνίδα – Έλληνα , Συναδέλφισσα – Συνάδελφε
Η Κυβέρνηση της Τρόικας , η δικομματική Κυβέρνηση Ν.Δ.
ΠΑΣΟΚ έχουν μονίμως βάλει στο στόχαστρο τους την ΔΕΗ και τους εργαζόμενους της.
Την ΔΕΗ που είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας και έπρεπε να είναι ο πυλώνας ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση. Μια κρίση που είναι κατά την άποψη όλων των πολιτών , μόνο κρίση του τραπεζικού και του ξοφλημένου πολιτικού συστήματος της χώρας.
Αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια και ακόμα και σήμερα οδηγούν το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού στην φτώχεια , την ανέχεια και την ανεργία, μια ανεργία που αγγίζει εκατομμύρια Έλληνες.
Ο ορίζοντας των εκλογών του Μαΐου του 2014 , βρίσκει την Κυβέρνηση του ξεπουλήματος και της υποταγής να δείχνει ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν ρεύμα, γιατί οι πολιτικές τους τους οδήγησαν να μην έχουν να πληρώσουν για το πιο βασικό αγαθό , τον ηλεκτρισμό. Έπρεπε πρώτα όμως να πεθάνουν αθώοι πολίτες και μετά να συγκινηθούν.

Η υποκρισία της εξουσίας δεν έχει κανένα όριο γιατί η Κυβέρνηση της Τρόικας ήθελε μέχρι χθες να πουλήσει όσο – όσο την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας , την επιχείρηση που ανήκει ουσιαστικά στον Ελληνικό λαό, την επιχείρηση που χρησιμοποίησε για να φορτώσει με χαράτσια τους πολίτες .
Σήμερα έρχονται και θέλουν να κάνουν κοινωνική πολιτική , μόνο και μόνο για να εξαπατήσουν και να κλέψουν πάλι την ψήφο των πολιτών.
Πόσο αφελείς νομίζουν ότι είμαστε ;
Η ΔΕΗ μπορεί και πρέπει να κάνει κοινωνική πολιτική γιατί αυτό είναι ένα από τα βασικά της στοιχεία εδώ και δεκαετίες. Να την κάνει όμως γιατί αυτός είναι ο προορισμός της όχι για λόγους ψηφοθηρίας της δικομματικής Κυβέρνησης.
Ας πάει να κάνει κοινωνική πολιτική η Κυβέρνηση με τους Μπόμπολα και Μυτιληναίο που τόσα χρόνια τους στηρίζει και τους παραχωρεί τζάμπα την περιουσία της χώρας.
Ας πάει να κάνει με την ΕNERGA και τους άλλους ιδιώτες που έφαγαν τα χρήματα του κοσμάκη και τώρα αναπαύονται άλλοι στον Κορυδαλλό και άλλοι την έχουν κοπανήσει .
Άραγε θα έδιναν δωρεάν ρεύμα οι ιδιώτες επενδυτές σε κανέναν; Θα έκαναν κοινωνική πολιτική και θα δέχονταν από την Κυβέρνηση να παρεμβαίνει ;
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να απαλλαχτούμε το γρηγορότερο από τους επικίνδυνους και πουλημένους πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους όφελος , και να η πλήρης υποταγή στα αφεντικά τους που τους λαδώνουν για να τους υπηρετούν. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας δεν μπορούν να επαναφέρουν τις ζωές που χάθηκαν , τα σπίτια που πήραν οι τράπεζες και τις επιχειρήσεις που έκλεισαν.
Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας ξέρουν μόνο να καλύπτουν ο ένας τον άλλον και δεν τους νοιάζει ακόμα και αν ξεφτιλίζονται όπως ο ‘ λόρδος κ. Λιάπης’ που ήταν σίγουρος ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει σε μια χώρα που την έκανε ο ίδιος μπάχαλο.

Ελληνίδα – Έλληνα , Συναδέλφισσα – Συνάδελφε
Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίξουν άλλα παιχνίδια με την ΔΕΗ και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς οι εκπρόσωποί σας.
Επιτέλους ΓΣΕΕ – ΓΕΝΟΠ – Σωματεία , πόσο θα μένετε βολεμένοι στις καρέκλες σας;
Ξυπνήστε επιτέλους και αντιδράστε, αλλιώς αφήστε ανθρώπους με χέρια και ψυχές καθαρά και όχι βολεμένους και κομματικούς υποτακτικούς , να κοιτάξουν τους πολίτες στα μάτια και να αντισταθούν οργανώνοντας αγώνες οι οποίοι θα μπορέσουν να αποτελέσουν την δύναμη ανατροπής.
Χρειαζόμαστε ενωμένους πολίτες και εργαζόμενους να βροντοφωνάξουν:
Η ΔΕΗ είναι και πρέπει να παραμείνει Ελληνική εταιρία , ενιαία , που θα ανήκει μόνος τους πολίτες!
Κάτω τα χέρια σας από κάτι που δεν σας ανήκει! Εσείς τα φάγατε , δεν τα έφαγε ο ελληνικός λαός!
Εσείς διαχειριστήκατε τα χρήματα των πολιτών και τελικά τα χαρίσατε στους τραπεζίτες !
Κάτω τα χέρια από την ΕΛΛΑΔΑ! Σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας!
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ψηλά το κεφάλι , υπομονή και δύναμη. Τις άγιες ημέρες που έρχονται ας μπορέσουμε όλοι μας να προσφέρουμε την αγάπη μας στους διπλανούς μας και την στήριξη μας σε όσους την έχουν ανάγκη.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: