DEH

DEH

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Γιώργος Αδαμίδης: «Τζάμπα μάγκας ο Δακής- Άλλαξε στάση και αυτός όπως ο Σαμαράς για τη ΔΕΗ»

adamidis
«Τζάμπα μάγκα» αποκάλεσε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Δακή, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Γιώργος Αδαμίδης.
Αφορμή υπήρξε η χθεσινή συζήτηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου ο Γιώργος Αδαμίδης ζήτησε να συζητηθεί στο σώμα το θέμα της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, κάνοντας λόγο για περίεργη σιωπή από πλευράς Περιφερειάρχη.
Μάλιστα ο Γιώργος Αδαμίδης μιλώντας σήμερα το πρωί στο VETOFM, τόνισε πως ο Περιφερειάρχης αλλά και ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ήταν στα κάγκελα το 2011 επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου, βάζοντας κόκκινες γραμμές για τα δίκτυα μεταφοράς «αλλά τώρα βλέπουμε πως σιωπούν».
Παράλληλα ο Γιώργος Αδαμίδης σημείωσε πως όποιος αναφέρεται στην ήδη ειλημμένη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη ΔΕΗ «μάλλον δε γνωρίζει τα νέα δεδομένα ή θέλει να αποφύγει τη συζήτηση» και ζήτησε απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να βρίσκονται στην ειδική συνεδρίαση όποτε και αν γίνει.
Ο περιφερειακός σύμβουλος της συμπολίτευσης στη χθεσινή συνεδρίαση μάζεψε 22 υπογραφές συναδέλφων του τις οποίες κατέθεσε στο προεδρείο το οποίο σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» είναι υποχρεωμένο πλέον να συγκαλέσει το σώμα μάλλον την παραμονή των Χριστουγέννων, ειδάλλως οι 22 σύμβουλοι που υπέγραψαν το αίτημα έχουν το δικαίωμα να το πράξουν οι ίδιοι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: